úterý 14. února 2017

Jak pěstovat pavoučí orchidej

Pro velmi nezvyklý tvar květů bývá někdy zvaná pavoučí orchidej. Jak pěstovat orchideje : tentokrát Oncidium a jemu podobné . Typ ‎: ‎pokojová rostlina Pěstujeme orchideje doma Okrasné květiny 17. V samozavlažovacích květináčích je pěstovaní jednodušší, . I takto se těmto kráskám říká. Rod zahrnuje asi třicet až padesát druhů.


První krasavice se objevily až ke konci 19. Tato epifyticky rostoucí orchidej je výjimečná krásou a velikostí svých květů. Hvězdicovité květy se objevují na jaře nebo na podzim a poměrně intenzivně voní. Tato orchidej je na pěstování poněkud náročnější a proto se hodí pro spíše zkušené pěstitele, kteří si hravě poradí s jejími většími nároky. Pěstování orchidejí v bytě je dnes už naprosto běžnou záležitostí, stačí si zvolit vhodný druh podle podmínek, . Jedná se o epifyticky rostoucí . Ty jsou nejvhodnější k pěstování v bytech.


Brassím se také říká pavoučí orchideje podle tvaru jejich květů. Epifytická sympodiální orchidej. Pro pokročilejší pěstitele. Pokud vaší orchideji uhnívají kořeny, odstraňte spodní listy.


Jak pěstovat pavoučí orchidej

Obtěžují vás doma pavouci ? V trojské botanické zahradě vám poradí s pěstováním orchidejí. Sympodiální litofytická a epifytická orchidej. V zimě by neměla teplota při pěstování rostliny.


Díky stavbě květů bývají přezdívány jako pavoučí orchideje. Tvoří jej výrazný pysk s úzkými okvětními lístky. Celková velikost květu může dosáhnout i 25cm.


Jak pěstovat pavoučí orchidej

Všechny orchideje buď pocházejí z matečních rostlin pěstovaných v našich sklenících, nebo jsou importované z námi osobně ověřených farem a zkušených. Věděli jste, že… pavoučí orchideje dostaly svůj název podle zvláštní stavby jejich květů. I když jsou orchideje běžně k dostání v květinářstvích, zahradnictvích,. Střevíčník pantoflíček je pěstován poměrně často, ačkoliv je na pěstování poměrně náročný.


Cattleya orchidej je, jaký druh podrodiny má. Ukážeme spoustu fotografií. Dáme tipy na péči o květinu. Dozvíte se také, jak se . Pěstování a druhy orchidejí jsou sice v mnohém odlišné, ale ne extremně . Jana Hegerová zajímalo bymě jak tyto orchideje opičí pěstovat ze semen a jak se oně dál starat. Každá dobrá rada příjde vhod.


Jak pěstovat pavoučí orchidej

Brassia, Jinými slovy, pavoučí orchidej. Moc díky Jana Hegerová.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky