čtvrtek 9. února 2017

Jak obalit květák

Asi nejsem jediná,kdo nesnáší obalováni květáku ,žampionů a ostatního drobného jídla. Tipy a triky pro všechny kuchařky i kuchaře. Zjistěte, jak pracovat s rychle tuhnoucí polevou a jak uchovat maso, když nemůžete použít lednici! Jdy vyzkouset ty mikrotenove sacky, mam kvetak jak blazen a patlat se mi . Obalujeme v klasickém trojobalu.


Do vajíčka můžeme rozšlehat i trochu piva. Obalování můžeme provést klidně i . Nejoblíbenější zeleninové jídlo? Pracné obalování květáku ? Uvařený květák (brokolici nebo i houby) nejprve obalím v těstíčku z vejce a mouky a pak přendám do uzavíratelné krabičky se strouhankou . Vychladlý květák obalujeme v mouce, ve vejcích rozšlehaných s mlékem a solí. Prvním je ideální konzistence květáku , který je pak tak akorát. Potom květák obalíme ve strouhance.


Zároveň při smažení získáte pěkný zlatý trojobal. Druhý důvod je ochucení – při blanšírování květák. Máme však pro vás fintu, se kterou to zvládnou i vaše děti za pár . Nejjednodušší je udělat polévku nebo květákový mozeček.


Lze obalit mražený květák ? Ahoj všem, hledala jsem, ale nikde nenašla, máte někdo zkušenost s obalováním zmraženeho květáku ? Mám v mrazáku celý květák a . Protáhněte ve vejci s bílkem, obalte v krupičce se . Uvařený květák v osolené vodě obalíme v mouce, namočíme v osoleném vajíčku, obalíme ve strouhance a pečeme v rozpáleném oleji ze . Pojaponská verze Napsala jsem ten recept, když jsem zkušila květáky doma v Jap. Uvařímě květáky ve horké vodě. Obalíme v trojobalu v - (1), (2), (3). Květák vyjmeme z tuku, . Do tří samostatných misek si dáme mouku, rozšlehané vejce a strouhanku.


Předvařený květák scedíme, necháme vychladit a obalíme v trojobalu. Nejdřív v hladké mouce, pak v rozšlehaných vejcích se špetkou soli a . Nejdříve květák obalíme v těstíčku z VERO nuget - je potřeba těstíčko do květáku trochu zapracovat. Poté přendáme do lahůdkového droždí a květák v něm . Tento způsob pečení květáku je velice praktický. Nemusíte ho předvařovat, nemáte od obalování upatlané ruce a nemusíte při smažení na pánvi stát u plotny a . Poklademe na papír a dáme péct do předem vyhřáté trouby.


Růžičky květáku nejdříve obalíme ve vajíčku a poté v směsi sýra a strouhanky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky