úterý 14. února 2017

Brambory z vysočiny prodej

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . Luční porosty: seno ha obhospodařující půdy. Celková plocha k sadbě brambor je momentálně okolo ha. Provozujete-li pekárnu, neváhejete se na nás obrátit. K posouzení chuti a kvality našeho máku Vám zdarma zašleme vzorky.


OBILOVINY: Nabízíme k prodeji.

Vše pro brambory - Medipo Agras. Dbáme na jejich vysoký standard a kvalitu. Balení máme po 1 kg a prodej začíná začátkem března. Rozvoz pro drobný prodej je možný po předchozí domluvě po Brně a okolí a je zpoplatněn paušální částkou 1kč. V nabídce si vyberete z několika odrůd sadbových brambor.


SKLADEM - expedice do pracovních dnů. Raná konzumní brambora s výbornou chutí a pevnější konzistencí, velmi vhodná i na loupání (netmavne) a balení, varný typ B. Navíc nakoupíte v klidu, neboť větší část prodejů je realizována na jaře.

Dnešním dnem zahájen prodej brambor z vysočiny odrůda Anuska. Tyto stránky jsou zaměřeny na podporu prodeje českých brambor , prodeje české cibule a českého krouhaného zelí. Zastáváme prodej přímo od pěstitele, tak jak . Zelenina Juvita Uherský Brod bude v čtvrtek 12.


Také loupaný česnek či loupaná cibule. Prodej sadby brambor. Vysočiny pro Vaší restauraci, jídelnu.


Nově pro konzumní sadbu množíme odrůdy: . BRAMBORY Z VYSOČINY s. Jihlava, výpis z obchodního rejstříku - adresa sídla firmy, majitelé, vedení firmy, založení a vznik obchodní . Na vybrané produkty ( brambory a cibule) se vztahuje rozvoz až do domu. Domů Ebazar Brambory. Máme rádi brambory : proč jsou brambory zdravé, jak je správně nakupovat i pěstovat, úspěšné projekty PRV a. Množíme sadbové brambory , obchodujeme s konzumními bramborami. Větší část sortimentu odrůd. Sadbové brambory budou mít.


Kategorie produktů: Brambory.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky