pondělí 13. února 2017

Potisk smutečních stuh praha

Druhá část se obvykle potiskuje textem, vyjadřujícím vztah pozůstalého k zemřelému. Syn Jiří s rodinou, od vnoučat, od Jiříka a Zuzanky atd. Smuteční stuha , text . Potisk stuh na smuteční věnce i řezané květiny na položení zajistíme do pracovních dnů.


Tisk smutečních stuh zajišťujeme na vlastní . Vyrobíme vám věncové a smuteční stuhy na míru.

Dovolujeme si Vám nabídnou potisk na smuteční stuhy , které se váží ke smutečním. Zdarma doprava po Praze a dalších městech. Barva stuhy k Vašemu výběru: modrá, červená, burgundská, . Potištěné stuhy se nepoužívají pouze na smuteční věnce či maturitní šerpy, ale také na moderní květinové vazby, zdobí se jimi slavnostní tabule i stoly, převazují.


Potisk smutečních stuh provádíme digitální technologií, která mimo jiné umožňuje výběr několika druhů písma. Nejčastěji používané barvy . V Centru květinové vazby na adrese Brno-Komín, ul. V našem e-shopu zakoupíte klasické textilní stuhy i stuhy , které je možné potisknout.


Nabízíme i stuhy v barvě trikolory, tedy v národních barvách.

Pohřební stuha , smuteční stuha , pohřební věncová stuha s potiskem. Taková smuteční kytice bývá nejčastěji kulatá nebo ve tvaru slzy. Stuhy natiskneme do . Cena stuhy se odvíjí od šířky stuhy a délky textu. Cena užší stuhy , vhodné na menší kytice je 12-Kč.


Dle přání zajistíme stuhy s potiskem. V naší nabídce jsou stuhy různých barev a šíří. GODEX a CITIZEN ), smuteční stuhy a . K Radotínu 49 Praha. Vazba smutečních kytic a věnců na rakev s ručně psanými stuhami.


Dodáváme smuteční stuhy a tiskárny na jejich potisk. Potiskneme Vám na našem stroji stuhy , nebo šerpy na počkání. Kaplan - Centrum květinové vazby, Brno. Tisk nabízíme zlatou, nebo stříbrnou barvou.


Zaměřujeme se na smuteční vazbu, věnce, kytice, stuhy s nápisem. Naším regionem působnosti je Praha a okolí, zajišťujeme převoz zesnulého .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky