čtvrtek 19. ledna 2017

Stéblo příklad

Ideálny stojan pre kotlíky do litrov. Materiál: lakované železo. Tento základný železný model vďaka hrotom pevne drží a manipulácia s ním je veľmi . Kovová neskládací trojnožka. U kotlíků do litrů se používá trojnožka do metru.


Kotlík smaltovaný l - rozměr: prům. IT,háček trojnožka na kotlík slouží pro zavěšení kotlíku nad oheň. Poznámka: zobrazená dostupnosť sa týka iba predaj cez eshop.


Tento produkt nemusí byť dostupný na všetkých prevádzkach Kinekus. Součástí řetízek s háčkem na zavěšení. Trojnožka slouží k zavěšení kotlíku nad ohniště.


When we were decorating the house, we always liked the house decorated by the designer, but sometimes our own budget was limited. In fact, it makes more . Teleskopický stojan na kotlík - nastavitelných výšok až do 1cm. Message this seller to ask about the product. Vhodný na kotlíky do litrov.


Sériová výroba trojnožek pro kotlík. Kód produktu: CTks Výrobce: Cattara. Praktický skládací tripod je výtečným doplňkem pro plynový vařič, ale i ohniště.


Při větších rozměrech kotlíků doporučujeme použít trojnožku ,m. Foto s kotlíkem je pouze ilustrační. Stojan je výškově nastavitelný a velmi stabilní. K zavěšení menších kotlíků.


Pokud máte rádi kempování a vaření v klasickém kotlíku, bude se vám hodit tato trojnožka, s jejíž pomocí zavěsíte . Skládací a stabilní trojnožka na kotlík , tyče jsou šroubovací ze třech dílů. Skladacie a stabilné teleskopická trojnožka na kotlík od nemeckej firmy Mil-Tec. Nerezový kotlík s trojnožkou a pokrievkou. Vrátane reťaze, háčika pre zavesenie kotlíka. Predpokladané dodanie: streda 12.


Výškovo nastaviteľné . Recyklačný poplatok zahrnutý v cene . Parametry a popis produktu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky