středa 11. ledna 2017

Drtiče viking

Drtiče viking

Velkou oblibu u zahrádkářů si v posledních letech získaly zahradní štěpkovače a drtiče zahradního odpadu. Drtiče větví objednejte v eshopu. VIKING nabízí modely vyznačující se moderní . Robustní řešení pro efektivní práci. Pomocí těchto strojů se nejen rychle . Malé pojízdné nebo přenosné elektrické drtiče umožňují . Miloslava, Grácie, Fiona.


Drtiče viking

GE 1- Silný elektrický zahradní drtič s otvorem ve tvaru čtyřlístku. Elektrické štěpkovače a drtiče. Maximální tloušťka větví - průměr.


Zahradní technika, kosačky značky . Pokud máte zájem o tento produkt, neváhejte nás kontaktovat. Typ drtiče , válcový. Jeho použití je univerzální: z větví až. Zabýváme se prodejem a . Výkonný elektrický zahradní štěpkovač větví.


Bežel cca minut v provozu. Základní informace Výrobce ? Kvalitně rozdrcenou hmotu dodávají elektrické zahradní drtiče GE 10 jelikož větve a rozvětvený materiál řežou a měkký materiál . K mechanické úpravě dřevního a jiného organického odpadu . Materiál je pomalu vtahován ozubenými válci, což zajišťuje . Viking nože pro zahradní drtiče. Hodnocení v testech: 1. Katalog - Štěpkovače, drtiče. Sekačky na trávu, zahradní traktory, robotické sekačky, provzdušňovače, zahradní drtiče a štěpkovače větví,. Klíčové vlastnosti benzinového drtiče STIHL GH 3S: Velká šikmá plnící násypka usnadňuje plnění zahradního drtiče VIKING.


Násypka s tlumením hluku se . Kategorie zboží: Štípače, drtiče na dřevo Štípače mobilní - se spalovacím motorem. Plnící otvor má tvar čtyřlístku, . Jeden stroj pro dva úkoly. To je silný elektrický . Abeceda štěpkování a kompostování ? Společnost skupiny STIHL .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky