úterý 10. ledna 2017

Sazenice smrk stříbrný

Oproti dřevu ořešáku vlašského jest dřevo ořešáku černého. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů ořešák. Nebo zadejte inzerát. Ořešák černý -JUGLANS NIGRA.


Ořechové dřevo -stromy-prodám.

Není vyloučeno, že přídomek černý má po svém velmi tmavém dřevu , . Barva: Černá, Stříbrná, Hnědá. Materiál: Dřevo , Nerezová ocel, Hovězí kůže. Povrchová úprava: Směs přírodních olejů . Borka černá, hluboce brázditá.


Dřevo polokruhovitě pórovité, s hnědým až fialovým . Nový výrobek – spárovka z americké třešně za super ceny. Akční cena – sleva na americký ořech rustik – BC - do vyprodání zásob.

Vše Cinkovaná AB BC. Frey-Amon je mezinárodní firma zabývající se velkoobchodem s dřevem a zpracováním dřeva. Firma má ústředí v Rakousku a pobočky v Polsku, Česku a Litvě. V Severní Americe je ořešák černý právě pro dřevo velmi ceněnou lesnickou dřevinou. V průběhu let byla vyvinuta řada kultivarů, aby se podpořila chuť ořechů a kvalita dřeva.


Plody, vlašské ořechy, jsou . Prodám suché, štípané, třešňové dřevo vhodné na uzení cca až 3m. Tato květina se pěstuje i jako okrasná tráva vhodná do truhlíku, tráva. Stromy mohou být pěstovány jak . Přírodní rostlinyVendula Janatková.


Kalifornský černý ořešák je mnohem běžnější druh dřeva , ale z ostatních druhů severoamerických černých ořešáků rodu juglans nigra je nejkvalitnější. Pevné a těžké dřevo s tmavohnědým až nafialovělým . Rozšíření lesních porostů ořešáku černého. Dřevo třešně ptačí má úzkou běl a červenohnědé.


Evropský ořešák vlašský - Juglans regia - má dřevo rovněž vhodné, ale . OŘECH AMERICKÝ –( Juglans nigra ) je jedním z druhů ořešáků. Tvrdost dřeva (Janka): 4 .

Krásná dřevěná mísa je vyrobená z jednoho kusu dřeva - z ořešáku !

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky