pondělí 23. ledna 2017

Sněhová fréza honda

HSS 760WD disponuje prakticky vším, čím musí sněhová fréza pro profesionální použití disponovat. Pásová sněhová fréza je schopna se pohybovat za každých podmínek aniž by bylo nutné jí pomáhat tlačením. Vľavo: jednostupňové snehové frézy Honda. Komfortní ovládání je umocněno elektrickým . Vpravo: jednostupňová snehová fréza , počas prevádzky.


Výkon v kompaktnom balení.

Jednostupňové snehové . Sněhová fréza Honda HSS 6ET Délka záruční. Malá profesionální sněhová fréza HSS7TD Tato pásová sněžná fréza postupně nahrazuje model HSS760ETS. Nicméně i pro tento model v . Frézy na sníh pro profesionální použití a majitele, kteří neuzávají kompromisy.


Pohon zajišťuje hydromotor, díky. Tento model postupně nahrazuje svého . Benzínová snehová fréza HONDA HS 5odhadzuje sneh v jednom stupni, to znamená, že frézovací nôž zhŕňa sneh a zároveň ho prehadzuje cez komín na . Tato fréza je určena k odklízení sněhu z pevných ploch, zámkové dlažby, příjezdových komunikací, chodníků pro pěší a .

HONDA , určena pro profesionální použití při úklidu chodníků, parkovišť, průmyslových areálů. Pojez ovládaný hydromotrem s citlivou. Co je hybridní technologie? Na trhu už jsme se dokonce setkali s tím, že konkurence nabízí sněhovou frézu s hybridním rámem. Je to samozřejmě hloupost, . Prodej a servis lesní a zahradní techniky Pardubice.


Elektrická sněhová fréza s pojezdem šnekem. PRODÁM SNĚŽNOU FRÉZU HONDA HS 550. Akce: Olejová náplň a uvedení do provozu zdarma. CHÀO ĐÓN DÀN SAO CỰC HOT. Se spolehlivou a hlavně výkonnou sněhovou frézou Honda HS5se rozhodně sněhové nadílky nemusíte bát.


Tyto střední sněhové frézy mají pojíždění ovládané hydromotorem, což umožuje plynulou a citlivou regulaci rychlosti pojíždění. Vysokou kvalitu fréz na sníh . TYP : vzduchom chladený 1-valec, 4-takný, s rozvodom OHV. Motor HP, záběr 55cm.


TARTOVANIE : elektrické a ručné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky