pátek 27. ledna 2017

Rakytník aromat

Rakytník je rostlina dvoudomá,tzn. Nezapomeňte si koupit samce. Aromat je odrůda rakytníku, která snáší výborně řez.


Raná ruská odrůda rakytník s červenými, velkými, oválnými plody. Je nutné mít ještě jednu rostlinu - samčí . Objednávejte a těšte se na rostlinky. Prosíme o strpení při čekání na váš balíček.


I když se moc snažíme, při jarním náporu se . Keř je středního růstu a dobře snáší sklizeň odřezáním větévek. Pečlivě balíme a garantujeme OK doručení či výměnu. Tvoří keř středního vzrůstu, výhony jsou středně trnité. Plody jsou velké a mají svítivě červenou . Hippophae rhamnoides. Obsahom biologicky aktívnych látok v plodoch, listoch aj v kôre konárov . Foto: Marián Komžík a Adam Bajer,.


Keře rostou rozložitě . Větve jsou trnité a listy rakytníku jsou stříbřitě-zelené. Tovačov a Ostrožská . Středně raná odrůda rakytníku. Aromat - větší plody červené barvy, ceněné hlavně pro vysoký obsah karotenoidů. Hmotnost plodu g. Hledáte pestovani rakytnik resetlakovy?


Raná samičí odrůda rakytníku s většími oranžově-červenými plody a bohatou úrodou. Odrůda rakytníku se svítivě červenými plody a vysokým obsahem karotenoidů a vitaminu C. Dokonalá vitaminová bomba, která nakopne vaši imunitu. Podobne ako väčšina druhov z . Opadavý středně trnitý keř až malý strom, vytváří pevnou, vyšší a silnou korunu dosahující výšky až 4m. Výborně snáší řez i do. Opylovače sázejte zásadně z návětrné strany.


Rakytník aromat

O dostupnosti se informujte na tel. Vysoce kvalitní šťáva z plodů rakytníku bez konzervantů, aromat a barviv. Původ: Zahradní hybrid.


Osvěžující ovocná směs, ve které hraje prim oblíbený rakytník. Rybízová slast (bez aromat ).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky