pondělí 17. června 2019

Zahradní keramika fler

Zahradní keramika fler

Zajímavá místa, akce a výletní trasy. Panorama Fotky Webkamera 3D pohled. Jaká vás zaujala nejvíce? Sporťáček” v Žlutých lázních v Praze. O dva dny dřív, už v sobotu 28.


Zahradní keramika fler

Reagujeme na avízované hezké počasí a vzhledem k . Přijďte si užít zábavné odpoledne s rodinou. Vás strašidelná stezka pro děti, opékání buřtíků, malování na obličej, vyřezávání dýní, . Zvolené místo konání – Žluté lázně - se jevilo jako optimální. Tuto sobotu mohli účastníci akce Praha v červeném nosit své drobné elektro do červeného kontejneru ve žlutých lázních a zúčastnit se tak . KULTURNÍ A SPOLEČENSKÉ AKCE. Areál Žlutých lázní je vyhledávanou a velice oblíbenou lokalitou pro pořádání velkých kulturních a společenských akcí. Akce konané v tomto místě.


Společnost Taiko, která provozuje pražské Žluté lázně , otočila a nabídla festivalu bretaňského tance a hudby nové termíny. Velké letní kino ve Žlutých lázních se odehrává každé úterý a sobotu na. Pro zobrazení akcí v jednotlivých dnech klikněte prosím na datum v . Dle: abecedy data akce. Informační portál pro aktivní rodiče a jejich děti. Vstup na akci je zdarma.


Zahradní keramika fler

Rumfest by Barlife, zábavně vzdělávací oslavy pravého třtinového rumu určené především široké veřejnosti, se uskuteční v . Podle iniciátora akce Jakuba Lungy je určeno pro . Permanentka do Žlutých lázní na celou sezónu! Nenechte si ujít nové nabídky podniku Žluté lázně. Pohlídáme, aby vám už . Sezónu plnou koncertů a dalších akcí chystají letos Žluté lázně v Podolí. V souvislosti se zrušením většiny akcí , bohužel nemůžeme ručit za správnost.


Sportovně relaxační areál na břehu Vltavy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky