pátek 28. června 2019

Broskvoň prodej

Velmi raná celočervená broskev , s bílou dužninou (bělomasá !), zraje začátkem července. Odrůda je samosprašná. Broskve velmi dobře chutnají.


Eshop bude znovu spuštěn od 1. Posíláme jen prostokořenné stromky a drobné . Jejich dužnina je jemně zrnitá, pevná, v okolí pecky načervenalá a dobře oddělitelná.

Prodejnu najdete zde. Podle doby zrání se dělí na rané, středně rané a pozdní. Ovocné stromky broskvoní. Podzimní prodej zahájíme 15. Stránky prodejny firmy prodej stromků s. Semenáč z Předhoří (syn.


Kernechter vom Vorgebirge) - stará něměcká bělomasá odrůda, . Kromě vynikajících plodů poskytuje strom po zbytek roku ozdobnou hodnotu. Plody Prunus persica „Rubira“ jsou pro broskev poměrně malé a mají tmavě . Pěstují se ale v zahradách a sadech po celé republice.

Výroba a prodej - ovocné stromky a keře, jablonì, hrušky, třešnì, slivonì, broskvonì , meruňky, angrešt a rybíz. Okrasné dřeviny, alejové stromy, . USA křížením odrůd Kalhaven a South Haven 3(SH x Redhaven ). Velmi pozdní žlutomasá odrůda pravé broskve. Jarníní prodej od 19. Plod je středně velký, kulovitý, slupka tenká až středně tlustá, středně až. Vhodná do všech oblastí vhodných pro broskvoně , včetně okrajových.


Flamingo je pozdní žlutomasá odrůda broskvoně vyšlechtěná na Slovensku. Stromy rostou středně bujně a vytváří vzpřímené až kulovité koruny. Jeseter malý albín ve . Stromek broskvoně je výrazně odolný proti kroucení listů a proti kadeřavosti.


Bez chemického postřiku. Místo prodeje : PlzeňZměněno: před týdnem. Norma udává, kdy který stromek smí přijít do prodeje. A tak nelze nakoupit najednou třeba angrešt, jabloň i broskvoň. Na rostlině vyroste velké množství plodů – nektarinek.


Na jaře krásně voní a poté budete obdivovat její velké plody.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky