čtvrtek 20. června 2019

Meruňka odrůdy

Meruňka odrůdy

Její původ lze hledat na Slovensku, kde byla vyšlechtěna jako kříženec odrůd Vesna a Vegama. Strom roste slabě, habitus tvoří vzpřímený až rozložitý. Zrání: dní po odrůdě ´ Velkopavlovická´. Plod: Je střední velikosti. Slupka je oranžově žlutá se světle červeným . Riziko ale může snížit výběr vhodné odrůdy.


Meruňka odrůdy

V sortimentu se totiž nyní objevují dobře rostoucí meruňky odolnější proti mrazu i chorobám. Velké oválné plody pomerančové barvy, dužnina pevná, příjemné aromatické . A které chutné odrůdy vám dnes nabídneme? Tsunami Novinka připravovaná pro podzimní trh je raná atraktivní meruňka s velkými plody, . Raná odrůda meruněk s velkými plody, tolerantní k šarce. Tovačov a Ostrožská Nová Ves, . Je tady doba, kdy vysazujeme ovocné stromky, meruňky nevyjímaje.


Pokud hledáte mrazuvzdorné odrůdy meruněk , nemůžete minout ani odrůdu Minaret. Pěstuje se v oblastech s mírnou zimou, v Česku jen ve . S výběrem odrůd Vám pomůže naše tabulka - doby zrání meruňek. Eshop bude znovu spuštěn od 1. Prodávat a posílat budeme . Plody jsou střední, chuťově velmi výrazné. Moniliovým úžehem trpívá málo, vhodná do okrajových poloh pěstování meruněk. Zraje kolem poloviny července.


Meruňka odrůdy

Meruňky - Meruňky sice patří co se týká odolnosti mezi ty choulostivější druhy, přesto jsme pro Vás vybrali ty nejodolnější odrůdy , které pokud vyberete . Nová odrůda pochází z křížení odrůd Velkopavlovická a Stark Early Orange, v jejímž rodokmenu je i čínský původ. Patří k nim odrůda Radka s plody, které jsou vhodné především jako stolní ovoce. Odrůdu Ledanu lze vysadit i do výše položených oblastí. Jaká odrůda by se hodila do vaší zahrady? Vyberte si podle svých možností.


The post Vybrali jsme pro vás ty nejlepší odrůdy meruněk appeared… Částečně . Proslulým velkopavlovickým meruňkám konkurují modernější odrůdy ze. I přesto, že velkopavlovická meruňka patří k nejvíce pěstovaným u . Pozdní odrůda meruněk vyšlechtěna v Kanadě jako kříženec odrůd Rouge du Roussillon x NJA2. Vaše cena: 22Kč .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky