pátek 7. června 2019

Hlístice proti smutnicím

Larvy hlístic se v půdě aktivně . Jak se smutnic zbavit? Jde to snadno a ekologicky. Nasaďte proti nim parazitické hlístice , které si s larvami smutnic rychle poradí. A vaše květiny budou v .

Proto jim můžou uškodit i smutnice , přesněji larvy těchto mušek. Nevýhodou je, že hlístice žijí poměrně krátce, navíc je nutné je skladovat v . Po chvilce hledání na internetu jsem zjistil, že se jedná o larvy smutnic. Dursban zakázat škoda nebylo, protože proti smutnicím stejně nefungoval.


Tento článek vznikl jako shrnutí mého boje proti smutnicím. Nejdříve zde popíši některé postupy, . Tento pin a mnoho dalšího naleznete na nástěnce pěstování květin,keřů apod. Steinernema feltiae - parazitické hlístice proti larvám smutnic.

Ty fungují proti larvám smutnic , tedy hlavně proti larválním stádium škůdce. Smutnice jsou mušky, které vylétávají z . Aktivně se pohybují v půdě, za den dokáží překonat vzdálenost až . Počítejte s tím, že tyto hlístice nejlépe pracují při teplotě . Zalévejte proto rostliny spíše ve větších časových intervalech než každý . V rámci biologické ochrany využíváme ze skupiny parazitů hlístice. Otestujte s námi parazitické hlístice v boji proti smutnicím , octomilkám i koutulím. Spojili jsme se s odborníky z brněnské firmy Biocont Laboratory, která se už . Hlístice versus smutnice.


Jmenují se smutnice a je možné s nimi bojovat biologicky za pomoci hlístic. Dospělé smutnice jsou malé černé mušky o délce přibližně 3–mm. Jako prevenci proti tomuto škůdci postřikujte rostlinu přípravkem CANNACURE.


Pokojové rostliny přihnojte prospěšnými hlísticemi , které zničí stádium larvy. Parazitická hlístice se používá v době výskytu larev smutnic buď na jaře nebo na podzim od poloviny října. Aplikuje se zálivkou nebo postřikem na dobře . Tímto parazitem jsou smutnice.


Preventivní opatření proti výskytu smutnic.

Pokud napadený skutečně je, parazitická hlístice larvy vyhubí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky