pátek 7. června 2019

Náhradní díly na vyorávač brambor tek

Jako tažný prostředek je možno použít pouze dvouosý malotraktor. Nabízím v aukci Prstový vyoravač brambor určený puvodně za malotraktor , . Prodám vlek za malotraktor nebo za VARI bez dokladů. Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš.


Cez 4tisíc užívateľov za deň.

Nájdite čo potrebujete vo . Jednořádkové aktivní vyorávače brambor nejsou žádnou zvláštností. Tek pro malotraktory od . Vyoravace- brambor - za - malotraktor. Mulčovač travních porostů agregovaný za traktorem KIOTI CK umožňuje dokonale.


Sazeč brambor s miskovým sázecím ústrojím je vhodný pro sázení . Tímto bych chtěl poděkovat. Náš vyorávač brambor je snadno zapojitelný za kterýkoli z námi nabízených malotraktorů.

S malotraktorem a vyorávačem brambor od nás nikdy neprohloupíte. Slouží k vyorávání brambor na polích malých a středních pěstitelů. Za pomoci otáček vývodové hřídele je rozpohybována excentrická hlava s ložisky.


Skliďte svou úrodu brambor , cibule, mrkve atd. Pomůže vám s tím vyorávač z naší nabídky, který pracuje velmi rychle a šetrně. Přes půl milionů uživatelů za den.


Zdravím všechny,chtěl bych se zeptat zda nemáte nějaký jednoduchý,malý a lehký vyorávač na brambory za malotraktor. VYORÁVAČ BRAMBOR PD 50. Japonský použitý rotavátor za malotraktor. Pluh nesený jednostranný dvouradličný - za traktor TK.


Traktory a malotraktory za najlepšie ceny, široká ponuka traktorov na predaj a. Dvouradličný pluh za malotraktor Rubby. Sazečka brambor určená k připojení za malotraktory se závěsem KAT I. Jednoduchý, konstrukčně spolehlivý stroj je vhodný i pro lehké malotraktory. Váha 135kg, vhodný za malotraktor nebo menší traktor, vysypávání dozadu. Nenáročný na výkon traktoru.


Po dohodě možná doprava. Prodám jednořádkový vibrační vyorávač brambor , cibule, česneku, křenu.

Nářadí agregovatelné. Pasivní plečka VARI je tažená za malotraktorem a připojuje se do závěsu Z-01. Vyorávač Brambor PD - jednořádkový.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky