středa 20. března 2019

Rakytník pantělejevská

Vytváří středně rostoucí keř s rozložitou korunou, s větvemi klesajícími pod tíží plodů. Podrobnosti: Kategorie: Rakytník : Zveřejněno 23. Keř má rozložitou korunu a roste do . Výborná ruská odrůda,vytváří středně rostoucí keř s rozložitou korunou ,která se hodí díky svému menšímu vzrůstu do menších zahrádek. Výhony téměř beztrné. Myslete na to, že rakytník je cizosprašný.


Samčí rostliny produkují velké množství pylu, proto stačí jedna na zhruba osm samičích rostlin. Středně vzrůstná odrůda rakytníku (- m), dobře snáší ořez, velmi málo otrněná. Má velké tmavězelené stříbřité listy, plodí od poloviny srpna do září. Hledáte sazenice rakytníku ? Sazenice rakytník řešetlákový Elizaveta odrůda - kelímek 9x- Adavo.


Velmi úrodná odrůda s velkým plodem. Dužnina je nakyslá, šťavnatá. Při dobrém vyzrání lze. Sluníčko´ ještě dřívější je např.


Odrůda „ Pantělejevská “. Tento druh má opravdu velkou úrodu. Také je bez trnů a plody plodí pravidelně každým rokem. Netradičně pak dozrává . Podobne ako väčšina druhov z . Já letos nemám na rakytník štěstí. Altajskou mě pobily kroupy, nově koupenou zřejmě Pantělejevskou mě pro změnu ožrali ti jejichž jméno budiž navždy . Druhy, poddruhy, geografické rasy rakytníku.


Fyziologie rakytníku. Podmínky prostředí pro rakytník. Formování a zmlazování keře rakytníku. Připojit reakci do diskuze Řez rakytníku. Kruh, co jsem je zakoupila a tam mají odrůdy: krasavice, sluníčko, Pantělejevská , Voroběvská.


Možná si ji pletete s rakytníkem. V našich podmínkách dozrává během července. Ilex x meserveae ´Blue Angel´ a ´Blue prince´ (tzv. modrá cesmína) 4ks.


Hippophae rhamnoide ´ Pantělejevská ´ ( rakytník řešetlákový)2ks.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky