pátek 22. března 2019

Modrofialový latnatec

Pouze textová část, bez litografických tabulí. Klenoty slovenskej literatúry, odborné knižky i detská literatúra. Každá kniha je z jiného soudku, ale jedno mají společné - jsou to naše nejprodávanější. Obal knihy Velký atlas rostlin. Kategória v ktorej je kniha zaradená:.


Krásny farebný atlas rastlín obsahuje vlepených farebných tabulí, na ktorých je . Kapesní atlas rostlin. Rostliny naší přírody - atlas rostlin ( kniha ). Naše cena s DPH: 1Kč DPH. Autor: Kvasničková D. Stará kniha - ATLAS ROSTLIN.


Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší . Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů v kategorii Bazar knih: atlas rostlin.


Inzerát byl odebran z. Mapy v tomto atlase vás vezmou na cestu kolem světa, na ktere objevite zviřata, hmyz, květiny a rostliny. Veškeré informace o produktu. Každa mapa je plna zabavnych ilustraci, při jejichž . Plody planých a parkových rostlin. Ukázka knihy v PDF Obálka ke stažení. Akvarelový atlas zahrnuje cca 7dominantních bylin přírody České republiky.


Digitalizovaná tiráž: ATLAS ROSTLIN dr. ALBERT PILAT doktor biologickych věd. S TATN I PEDAGOGICK ÉNAKLA DA TELS . Atlas rostlin a zvířatomalovánky.


Samotný atlas rostlin sestává z velkých tabulí s ilustracemi jednotlivých druhů, ty jsou však doplněny i krátkým pojednáním o každém z nich. Kniha tak poskytuje jedinečně ucelený pohled na svět zvířat a rostlin. Obrázky maloval Otto Ušák. Mírně opotřebovaná, jinak velmi dobrý . Cervená kniha ohrożenych a vzácných druhü rostlin a Živočichü CSFR dil. Stav knihy : Stav pěkný.


Knihy o přírodě živé i neživé. Bylinkový receptář vás provede pozoruhodným světem léčivých rostlin.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky