pondělí 11. března 2019

Elektrická řetězová pila dolmar

Pro tuto kategorii nejsou žádné položky zboží. Zkuste prokliknout do další úrovně. Profesionální elektrická řetězová pila s koncepcí snadné obsluhy a údržby.


Elektrická řetězová pila dolmar

Nářadí-Infrasauny-Vířivky (690). Jsou neustále inovovány a disponují mnoha praktickými funkcemi, díky. DOLMAR ES TLC - elektrická řetězová pila.


KVALITNÍ ELEKTRICKÁ ŘETĚZOVÁ PILA DOLMAR. Popis: Prodám použitou elektrickou řetězovou pilu. Pozvolný rozběh a omezovač proudu. Nový desing a konstrukce k ještě jednodušší práci a údržbě. Maximální ovladatelnost u horizontálních řezů.


EE-1disponuje silným elektrickým motorem s vysokým . Předmětem prodeje je nová,. Děkujeme za pochopení. Beznástrojová výměna a nové.


Kvalitní elektrická řetězová pila se slušným výkonem a vysokou spolehlivostí. Elektrická řetězová pila. S pozvolným rozběhem a ochranou proti přetížení.


Elektrická řetězová pila dolmar

Detailní popis produktu. Výměna a upínání řetězu bez použití nástroje. Dolmar pilový řetěz cm. Servis motorových pil Makita. Vodící lištyVodící lišty - Carvingové.


Benzínová řetězová pila s vysokým výkonem, snadným ovládáním a jednoduchou údržbou. Farmářská pila ideální k využití v lese nebo na zahradě. Výkon: 8W Dĺžka lišty: cm. Kód produktu: ES34TLC.


Dostupnosť: Zvyčajne až dni.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky