úterý 26. března 2019

Den dětí olomouc 2018

Mezinárodní den památek na. Olomoucké Velikonoce. V rámci akce pořádané Dětským domovem a Školní jídelnou Prostějov budou pořizovány obrazové a zvukové záznamy . Chcete vědět co se děje ve městě a okolí? Všechny akce nyní najdete na jednom místě - zábava, sport, vzdělání, jídlo a pití, akce pro děti a další.


Svatováclavské hody - Tovačov.

Den dětí - TJ Lokomotiva. FAKULTNÍ NEMOCNICE OLOMOUC. Ateliér Divadla na cucky: Střední Morava - kurzy a kroužky pro . Pro děti bude připraven bohatý program plný zábavy a soutěží ve vodě i na suchu. Smetanovy sady - Rudolfova alej, 19. Seznamte se s Římany a Svéby na vlastní kůži.


KDU Banín pořádá pro děti dětský den na dvoře místní hospody Rychta. Poslední aktualizace: 21. Pro malé i velké děti je připraveno po celý den malování na obličej, aquazorbing, .

Je to jejich den, jejich svátek a jejich oslava. Protože tento den letos připadl na… 28. Zdraví dětem - projektový den , 4. Praze, kterou organizuje rodičovská organizace Haima a. Předčítání pro děti z knížky Emilovy skopičiny. S radostí všechny zveme na.


Celý den možnost prohlídek farmy a mlékárny, výroba vlastního sýru, pro děti. Děti z mateřských škol se mohly seznámit s problematikou osob se zdravotním postižením. Rajčeti, pořízeno 28. V muzeu byl pro děti připraven výukový program a krásná ptačí výstava.


Rok se s rokem sešel a opět tu byl 1. V tento den slaví svůj svátek . V letošním roce oslavuje DPMO, a. K této příležitosti je připraven pro . Děti jsou přirozeně zvídavé a chtějí se učit. Otázkou tedy je – proč se přesto do školy, kde se učí nové věci, netěší? Boží mlýny - premiéra, 11.


Autor: obec Publikováno 24.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky