čtvrtek 28. března 2019

Česnek japo 2

Africké fialky množíme listovými řízky nebo semeny. Při množení listovými řízky se řapík z mateřské rostliny zkrátí do tvaru trojúhelníku o velikost . Saintpaulia, africké fialky pěstovaly už naše babičky. Fialky můžeme množit listy nebo stvoly. Odřízneme pěkný zdravý list se stopkou asi cm .

Odloupněte nebo odřízněte lístek od . Z mateřské rostliny si vybereme list ze střední řady. MNožení africké fialky je také překvapivě snadné. Postupujte při pěstování africké fialky krok za krokem podle tohoto návodu. Kdo by nemiloval africké fialky ? Se svými barevnými květy a sametovými listy zkrášlí okenní parapet.


Snadné množení afrických fialek. Příprava listového řízku: Nejjednodušším způsobem rozmnožování „ Afrických fialek “ je metoda listových řízků.

K tomuto účelu odlomíme od . Jak o ni pečovat a jak ji množit ? Co potřebují africké fialky k životu. Obliba fialek určitě souvisí s jejich celkem snadným pěstováním a množením. Navíc jsou skromné, nevadí jim . Série článků poradí s technikou množení a přinese základní informace o křížení fialek. Výhodou této rostliny je její nenáročné pěstování a snadné množení. Zahrada › Katalog rostlin primanapady.


Vyberte list z prostředku korunky. Množení afrických fialek. Staré listy už nemají tolik síly a živin na množení. Stejně jako pěstování afrických fialek , jednoduché je i jejich množení. Africká fialka je rostlina, která se těší značné oblibě z mnoha důvodů.


MNOŽENÍ (0) Založeno: 21. Jeden lísteček vložíte do. Též se jim říká Paulínka.

Jak se o africké fialky správně starat, aby vám dlouho vydržely a krásně. A stejně, jako je nenáročné pěstování zelence, je snadné i jeho množení. Principem je tvorba .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky