středa 14. listopadu 2018

Rehabilitace frenštát pod radhoštěm

Prevence a ohleduplná léčba bolestivých stavů pohybového aparátu, Infra lampa , elektroterapie, kineziotaping, masáže a reflexní masáž plosky nohy. Poskytujeme odbornou rehabilitační péči - fyzioterapii. Veškeré fyzikální procedury: elektroléčba. Díky mimořádně příznivým klimatickým . Služby fyzioterapie, ergoterapie, hydroterapie, elektroterapie, termoterapie, inhalace, lymfodrenáže a masáže.


V areálu Polarium, terapie tmou, restaurace. Odborný lékař rehabilitace a balneolog. Provádíme masáže, rehabilitace , fyzioterapie, shiatsu, reflexní terapie,. KONTAKTNÍ ADRESA: Revita (krytý bazén). Realizovali jsme: vybavení rehabilitace.


Frenštát pod Radhoštěm. Hledáte kontakt nebo otvírací dobu firmy působící ve vašem kraji, okrese nebo městě? Stačí zadat její název.


Fit AURA jako fitko je zde hlavně pro . Součástí služeb Charitní ošetřovatelské služby a Charitní pečovatelské služby je půjčování kompenzačních a rehabilitačních pomůcek, které zkvalitňují život . Kontakt pro objednání rehabilitace. Jedná se o terénní program Prevence bezdomovectví, kterou zajišťuje Armáda spásy ČR a službu sociální rehabilitace MIKASA pro osoby s . Fyzioterapie - Komplexní diagnostika a terapie pohybového aparátu. V souvislosti s nařízením vlády objekt patrně buď přerušil nebo omezil poskytování služeb. Informujte se o aktuální situaci u provozovatele.


U Porážky na RegistrLékařů. Centrum zdraví a harmonie KVĚT ŽIVOTA. Moravskoslezský kraj. Pobočka z provozních důvodů uzavřena od 07:do 17:00.


Božena Ondryášová - Revita rehabilitace - Nabídka rehabilitačních služeb - elektroléčba, léčebná tělesná výchova individuální,. Telefon není vyplněný, doplnit telefon . Beskydské rehabilitační centrum spol. Rehabilitace a masáže . Prodej a výdej zdravotnických prostředků na poukazy hrazené pojišťovnami. Prodej ortopedických a rehabilitačních pomůcek. Sociální rehabilitace MIKASA je zdarma.


Vítáme vás na stránkách Domova Hortenzie! Domov Hortenzie poskytuje pobytovou .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky