středa 21. listopadu 2018

Jak uchovat medvědí česnek

Obrázky maloval Otto Ušák. Mírně opotřebovaná, jinak velmi dobrý . Cervená kniha ohrożenych a vzácných druhü rostlin a Živočichü CSFR dil. Rostliny naší přírody - atlas rostlin. Autor: Danuše Kvasničková.


Stav knihy : Stav pěkný.

Knihy o přírodě živé i neživé. Bylinkový receptář vás provede pozoruhodným světem léčivých rostlin. Veškeré informace o produktu. Naše cena s DPH: 1Kč DPH.


Stará kniha - ATLAS ROSTLIN. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší .

Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů v kategorii Bazar knih: atlas rostlin. Inzerát byl odebran z. Mapy v tomto atlase vás vezmou na cestu kolem světa, na ktere objevite zviřata, hmyz, květiny a rostliny. Každa mapa je plna zabavnych ilustraci, při jejichž . Plody planých a parkových rostlin.


Ukázka knihy v PDF Obálka ke stažení. Akvarelový atlas zahrnuje cca 7dominantních bylin přírody České republiky. Atlas rostlin a zvířatomalovánky.


Digitalizovaná tiráž: ATLAS ROSTLIN dr. ALBERT PILAT doktor biologickych věd. S TATN I PEDAGOGICK ÉNAKLA DA TELS . Samotný atlas rostlin sestává z velkých tabulí s ilustracemi jednotlivých druhů, ty jsou však doplněny i krátkým pojednáním o každém z nich. Kapesní atlas rostlin : pom. Kniha tak poskytuje jedinečně ucelený pohled na svět zvířat a rostlin.


Pouze textová část, bez litografických tabulí. Klenoty slovenskej literatúry, odborné knižky i detská literatúra. Každá kniha je z jiného soudku, ale jedno mají společné - jsou to naše nejprodávanější.


Obal knihy Velký atlas rostlin.

Kategória v ktorej je kniha zaradená:. Krásny farebný atlas rastlín obsahuje vlepených farebných tabulí, na ktorých je .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky