pondělí 12. listopadu 2018

Jahodárna bezděkov

Bezděkovské jahody uzrály. Jahodárna - samosběr jahod na vlastních plantážích. Dále prodáváme okrasné rostliny a květiny, sadby a plody jahodníku a maliníku, . Je zde evidováno adres. Obec ‎: ‎ Bor Samosběr jahod bezděkov - Kompozitní dřevo kompozitnidrevo.


Jahody Schwenk můžete koupit již natrhané v kiosku přímo na plantáži. Cena za jeden kilogram nasbíraných jahod činí 1Kč. Jestli o víkendu přijde výrazné teplo, mám obavy, abychom neměli problémy se zdravotním stavem jaho“ přiznal Jakubčík.


Trhat můžete do vlastních nádob ,nebo u nás . Jahody Oskořínek a Starokolínské jahody mají cenu samosběru korun za kilogram. Pěstování a prodej jahod. Nabídka poradenství pro pěstitele. Sice jsou některé jahody ještě bílé, ale na samosběr už je těch zralých dostatek,“ řekl Aha!


Alexander Novák z jahodárny v Podůlšicích. Historickými prameny je prvně zmiňován r. Najděte si novou práci! Podívejte se na hodnocení firem, které vám může pomoci při rozhodování. I v současné době se snažíme jít ve šlépějích prarodičů a vše kolem . Jsme rodinná firma s 20ti letou tradicí.


S láskou obhospodařujeme českou půdu. Rádi byste si vyrazili na farmu nasbírat jahody? Ministerstvo zemědělství připravilo přehled farem, které samosběr umožňují.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky