středa 14. listopadu 2018

Pečené sele prodej

Váhy selat v rozmezí - kg (dle aktuální nabídky). S určením váhy Vám rádi poradíme. S ohledem na konkrétní věk se jejich hmotnost pohybuje v rozmezí 4–kg. Celé sele je ideální k pečení nebo grilování vcelku na rožni.


Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Sele pečené - cítíte tu vůni?

Za 1minut podáváme. Výkup, zpracování a prodej zvěřiny. Grilované sele na klíč.


Takto předpřipravené sele se už nemusí dosolovat ani jinak upravovat, tak že je vše připraveno přímo. Zprvu topíme zprudka a sele zabalené v alobalu pečeme 2-hodiny (dle váhy selete). V ceně je zahrnuta: obsluha grilu, sele , chléb, ubrousky, tácky, okurky, hořčice, křen, dřevo.


Pečené selátko nebo sele naložené či předpečené nabízí Ostravské Řeznictví JANUS, s. Objednejte si u nás sele. PRONÁJEM A PRODEJ PÁRTY VYBAVENÍ:.

Jsme zavedená firma na grilování selete, pečení selete, uzení selete, vepřových. Chystáte-li oslavu, využijte catering firmy U Chasníka. Specializujeme se na venkovní grilování.


Připravujeme grilované sele či prase dle vlastní receptury. Prase grilované na otočném grilu. CHCETE DOSTÁVAT NOVINKY NA EMAIL? Selata na prodej , Hmotnost selat podle požadavků. K dispozice v Olomouc, Šumperk, Mladějovice.


Před samotnou tepelnou úpravou se . Podle přání ozdobíme, ještě teplé přímo z grilu sundané dovezeme na Váš stůl. Délka grilování je individuální, vždy záleží na velikosti pečeně , teplotě, typu grilu (uzavřený gril, otevřený, na dřevo, plynový). Můžete péct také na mírném ohni . Odkud jste je kupovali vy na vaše party?


Vybírejte z inzerátů. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší . Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Cena je jen za motor bez příslušenství!

Tentokrát jsme pro vás připravili recept na rožnění rovnou celého selete. A navíc podle receptu středověké krčmy. Dobrou chuť vám přeje . Mezi naše oblíbené produkty patří grilované sele , gyros, špízy, grilovaná zeleninová směs a další speciality.


Realizujeme firemní catering na klíč se vším všudy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky