úterý 13. listopadu 2018

Krovinorez al ko

Easy-Start a odstredivou spojkou Bezpečné, precízne a neunavujúce . S výkonom kW a 5cmje tento špičkový model špeciálne navrhnutý pre komerčné použitie a inšpiruje kvalitou, pracovným komfortom a ľahkou údržbou. Túto motorovú kosu si pri práci . Prodám křovinořez Alko v dobrém stavu,startuje výborně bez problémů. Možno dovézt Teplice,Jirkov a okolí. Místo prodeje: TepliceZměněno: dnes.


Celý popis a technické parametry. Křovinořezy a vyžínače: Křovinořez solo by AL - KO 120. Krovinorez pre základnú jednotku Multitool MT Li. Prídavná rukoväť s obmedzovačom ako aj dodávaný nôž a strunová cievka dopĺňajú tohto. Já nakonec udělal uplně něco jiného.


Zjistil jsem, že Dolmar má v akci MS3z . Solo 1benzínový křovinořez AL-KO. Výrobce: solo by AL - KO. Nevíte, jak si vybrat správný Al - ko náhradní díl?


Napovědět vám může typ vašeho stroje. Jedině tak si u nás vyberete ten správný křovinořez náhradní díl. Kvalitní výkonný poloprofesionální křovinořez pro běžné domácí použití. Univerzálny, zvlášť ľahký a praktický krovinorez pre samostatnú prácu Ľahko naštartovateľný dvojtaktný motor s ťažným štartérom, kľukovým hriadeľom s . Akumulátorový vyžínač s nožom a strunovou hlavou vo výbave pre základnú jednotku Multitool MT Li.


Batéria a nabíjačka nie sú súčasťou balenia. Mnohostranne použiteľný, výkonný krovinorez s kW pri zdvihovom objeme ,cm3. Hodí nielen pre súkromných, ale aj pre profesionálnych používateľov.


Benzínová strunová kosačka AL - KO BC 2L Classic je vhodná pre menšie trávnaté plochy, ideálne pre dokosenie vysokej trávy. Malá hmotnosť strunovej . Veľmi ľahký, praktický krovinorez pre samostatnú prácu Pripravený na . Vhodné i pro náročné uživatele. Pohodlný a snadno ovladatelný benzínový křovinořez. Vybírejte z inzerátů. Strunová hlava s pracovní.


Multi-Tool ako kompletná sada s kovovým trojzubcom, hlavou s cievkou, reťazovou pílou a plotostrihom. Výkonná motorová kosa. Deliteľná tyč pre jednoduchú .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky