středa 28. listopadu 2018

Pwo valašské meziříčí volná pracovní místa

TJ nafta, s příslušenstvím- pluh, brány, dvojkolové . Prodám, koupím, pronajmu. Fréza je s vlekem,který je brzděný. K fréze přidám náhradní kolo k vleku, moto.


Malotraktory TERRA - VARI vynikají snadnou přestavbou z bubnové sekačky na mulčovač, frézu , kartáč či radlici.

RETRO POHÁR - MISKA - LISOVANÉ SKLO - OSTRUŽINY - ks. Do vyprodání všech položek. Ovocný příkrm s lesním ovocem je vhodný . Bez zpátečky, stojí ve stodole, nyní je bez využití, stačí vyčistit a může se. Jednoosý malotraktor) podobné pf jedná se o polní frézu.


Půdní fréza na prodej - Půdní fréza. Talířové půdní frézy TPF-1N za zemědělský kolový traktor jsou zavěšovány na tříbodový závěs traktoru. Tlakový olej pro pohon hydromotoru frézy je odebírán z.

Vlečka je masívní,pevná ze železa. S případným zájemcem se určitě . Projděte si inzeráty plecka pudni frezu na inzertním serveru AVÍZO. SEPPI M jsou frézy , které jsou určeny pro zemědělství, lesnictví, komunál a průmysl. Doplňující informace. Vyberete si z fréz benzínových, naftových a nesených bagrem, nebo traktorem.


Veskrze se všechny dají jednoduše ovládat a dají se použít ve špatně dostupném. Polní fréza JANKA,nemá někdo dokumentaci? Máme pro Vás nachystáno spoustu sněhových fréz. Sněhové frézy různých značek stiga,mtclub cadet,agama,hecht. Jak v kategorii kolových . Technický popis: Objem motoru: cm3.


Startování: ruční ,tahací startér. Nové pneu a zánovní motor jako u PF 6 po částečné rekonstrukci. Příslušenství - bržděný vlek (nutno vyměnit výdřevu), . Stopkové frézy na dřevo pro různé použití. Najdete zde drážkovací, žiletkové, spirálové, zaoblovací, ořezávací, fakcovací, úhlové, čelní, dlabací, profilové, .

Nářadí, zahradní technika. SUV i jiný stroj, mám závěs na půdní frézu tera ze kterou se to dá taky tahat, mám tři různé vozíky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky