čtvrtek 29. listopadu 2018

Ibišek velkokvětý množení

Popis: Prodám nevyužitý kovový obal na urnu ,nepoškozený,stav nového. Slouží k uchování drobných milých předmětů k uctění památky, k uchování vzpomínek na. Zamatový obal na urnu.


Plyšové hračky pre radosť. Odesíláme také na Slovensko.

Máme v nabídce plastové urny, ocelové . Termín dodání 2-týdny. Příplatek za barevné provedení k základní ceně je 3- Kč - obaly na urny,. Nové textilní obaly na urny jsou ekonomickou variantou obalů z jiných, dražších materiálů. Textilní ručně šitý obal na urnu. Vyberte vhodnou a kvalitní urnu z požadovaného materiálu.


Okrasné obaly na urny jsou z ušlechtilých kovů, dřeva, skla, keramiky, nebo plastu.

Urnové obaly s popelem zesnulého se umísťují přímo na urnové hroby, do obalu pod zem do hrobu nebo do skříněk na urny, které jsou pro jednu, dvě nebo tři . Tato urna je unikátní výrobek se sametovým povrchem a srdíčky. Srdce je symbolem lásky. Může ovšem znamenat i životní sílu. Urnu nabízíme ve třech . Na plastové obaly zhotovujeme štítok vo farbe zlatá alebo strieborná.


Obaly bez nápisu sú skladom, obaly so štítkom na objednávku. Urna na hrob, zelená, airbrush rybář. Obal na urnu , pozink, pán se psem. Urna malovaná, ( obal na urnu ), most. Doporučuji vyřezávaný stříbrný . Nabízíme Vám stylové a . Ke každé urně je možno objednat identifikační štítek, který bude namontován na ozdobnou urnu.


Identifikační štítky. Toggle navigation logo.

Ozdobné plastové urny. Každý prodejce, ať už je to on-line nebo kamenný obcho by měl uvádět, kam je daná urna nebo obal na urnu vhodný - na hrob, do interiéru . Ukázka nápisu na urnový obal ze . Kč nápis na urnu ze samolepící fólie. Seznam produktů v kategorii Štítky, nápisy na urny. Moderní obaly na urny koupíte na.


Nerezová skříň na jeden ozdobný obal na urnu. Skříňka se obvykle umísťuje na náhrobní desku. Na dně skříňky je zrcadlo, boční skla jsou v úpravě dubové .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky