pondělí 27. listopadu 2017

Elysium masáže sokolov

Komplexní péče o tělo. Profesionální a vřelý přístup. Dále nabízím masáž horkými kameny,. Zobrazit telefonní číslo. Sokolov Karlovarský kraj. Lastminute 243x Firstminute. Missing Mapbox GL JS CSS.


Nabízíme anticelulitidovou masáž s ozonovým zábalem, klasické masáže , medovou masáž , Indickou masáž. V nově otevřeném studiu Vám nabízíme modeláž nehtů UV gelem, masáže , pedikúru, permanentní depilace, kavitace ( liposukce bez inijekce), obličejiové. Pokud chcete i vy získat rovnováhu ve svém životě a vyzkoušet tento účinný léčebný systém, tak ajurvédské masáže Zlín jsou vám plně k dispozici. ELYSIUM BOUTIQUE HOTEL (jen pro dospělé) - Řecko - Řecko ostrovy - Kréta - Kréta sever - Analipsi. Dopřejte si hýčkání celého těla.


Kosmetika, manikúra, pedikúra, masáže , kadeřnictví, solárium, ošetření DERMIC. Služby: klasické masáže , reflexní masáže , manuální lymfodrenáž. Pro děti: Dětská postýlka za poplatek, . Ve sci-fi o robotovi, který začne . Elysium , a zbytek živoří na přelidněné zničené Zemi. Animační programy pro děti a dospělé, večerní show, řecký večer.


Za poplatek: masáže a zkrášlující procedury. Spa centrum s fitness, saunou, hammam, vířivkou a masážemi. SOKOLOV K Pavel Klepiš - M SPORT, . Wellness krytý bazén.


Kremická Banská spoločnosť s. Mini spa na lodi nabízí různé masáže a kosmetické služby. Popova – vhodný k masáži hrudníku, za . Za Kapličkou Jinočany. Masážní prsní balzám pro děti Dr. Aerobik centra, jóga, cvičení, Rehabilitace, masáže , Cestovní kanceláře, agentury .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky