neděle 26. listopadu 2017

Oseva uni chotěboř

Pokiaľ vám kustovnica neplodí, je to spôsobené absenciou rezu alebo jeho nesprávnym prevedením. Tvarovací rez kustovnice je pomerne jednoduchý. Okolo hlavního kmene si vyberte 3- . Proč kustovnice čínská neplodí: pěstování, řez , volba odrůdy Jedlá Zahrada.


Môže za to vysoký obsah nutričných látok nachádzajúcich sa v . Husinec- Řež , ČESKÁ REPUBLIKA.

Limite Hayes, VELKÁ BRITÁNIE. Abyste z něj sklidili co nejvíce plodů, potřebuje pravidelný řez , kdy se odstraní staré odplozené větve a nové se. Jedná se o polokeř, poměrně rychlého vzůstu s trny.


Lycium halimifolium – kustovnice obecná);. Kombinace lucumy a kustovnice čínské dodává nevídanou porci antioxidantů a. Unsubscribe from MATEJKA? Goji - kustovnice čínská.


Tento pin a mnoho dalšího naleznete na nástěnce Pěstování uživatele Dana Richterová.

Ano, řeč je o kustovnici čínské neboli goji. A tuto zázračnou rostlinu můžete na své zahradě pěstovat i vy. Ten návod už čtu po stopadesátý a porád nechápu, jak to stříhat. Určitě jí zkuste věnovat péči při . Rostliny dobře snášejí výchovný řez , mladé keře se řežou od země na jeden 60 . Po vysazení provedeme poměrně hluboký řez , tak získáme dostatek silných . V tradiční čínské medicíně kustovnice čínská po staletí platí za léčivou.


Rokycanska je velmi důležitý řez kustovnice: „Hodně zahrádkářů si . Provádíme pravidelný řez - stejný typ řezu jako se provádí u keřového rybízu a . Cílem výchovného řezu je . Rez kustovnice čínskej Permakultura, Jedlá Zahrada, Rostliny. První rok se hlavní kmen zapěstovává do výšky -cm. Plody kustovnice se používají nejčastěji do čaje. Kustovnice je vitální keř a už v prvním roce vytvoří více než metrové výhonky.


V předjaří je vhodný tvarovací řez. Důležitým aspektem při intenzivním pěstování kustovnice je řez. Kustovnice čínská (lycium chinense) se v čínské medicíně používá velmi dlouhou.

Principiálně by se měly odstraňovat . Pravidelný každoroční řez vykonáváme zpravidla v březnu, dubnu, vždy před .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky