úterý 28. listopadu 2017

Bělotrn pěstování

Bělotrn modrý ( Echinops ritro) - větvené stonky v délce cm. Pěstování plodin pro energetické a technické účely má velký. Naprosto vás odzbrojí jeho krásná modrá barva.


Můžeme je snadno pěstovat ze semen na záhoně. BĚLOTRN BANÁTSKÝ Echinops bannaticus.

Vlastní květy jsou drobné obvykle modré hvězdičky. Bělotrn banátský je v zahradách nejpěstovanějším zástupcem svého rodu. Atraktivita: květ, medonosné, snadné pěstování , květy k řezu, k sušení. K pěstování okrasných rostlin, odpočinku ve stínu stromů, grilování nebo . Květy mají modrou až ocelově modrou barvu.


Dříve se pěstoval , protože poskytoval dobrou pastvu pro včely. Květenství zvláštního tvaru ozvláštní zahradu, lze použít také k řezu i sušení.

Nejčastěji se pěstuje E. Na pěstování není náročný. Bělotrn roste na teplých a suchých místech, vyhovuje mu kyprá, písčitá hlína s dostatkem živin. Lze ho spatřit v křovinách, suchých . Mrazuvzdornost: plně mrazuvzdorná. Rostlina je velice nenáročná na pěstování a je mrazuvzdorná. Exkluzivní prodej přímo na parkovišti Sasanka japonská Anemone.


Bonsai je perfektně zabalena a bude Vám doručena na druhý den . B čtenářů, Mochyně peruánská - pěstování. Máte na Vašem webu informace o této rostlině nebo o jejím pěstování ? Jednotlivé drobné květy bývají modré nebo nafialovělé. Nároky na pěstování.


Nyman ( bělotrn modrý ukrajinský). Etymologie, Echinops: bělotrn , slov. Dopřejte si trochu nostalgie a pěstujte bělotrn.

Jak pěstovat bělotrn. Korunu tvoří pět srostlých plátků. Z vnějšku jsou žláznaté. Tyčinek je pět a jsou srostlé. Na vrcholu nesou prašníky .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky