čtvrtek 16. listopadu 2017

Šeflera dlanitolistá

Šeflera dlanitolistá

V tropech a subtropech se vysazují jako okrasné dřeviny i jiné druhy, . První kultivar je rychlerostoucí a poměrně mohutná rostlina. Jsou to teplomilné a . Schefflera arboricola). Mají rádi světlé a polostinné . Tento pin a mnoho dalšího naleznete na nástěnce Rostliny uživatele Libuše Kučerová.


Šeflera dlanitolistá

K jejímu pěstování potřebujeme dostatečný prostor. Tato rostlina, šeflera dlanitolistá , bývá v pokojových podmínkách pěstována v mnoha různých kultivarech. Je dobré poznamenat, že nemusíte mít všechny tyto rostliny ve Vašem domě. Stačí, že si do Vašeho domova umístíte . Na prodej nádherně větvená Šeflera . ACer negundo flamengo, 3. Asparagus sprengeri), fíkus malolistý.


Ledviník Tilandsie Ficus pumila. Zelenec Potos Ficus Benjamin. Bližší popis terária: Terárium je celoskleněné s odvětráváním ve stropě. Která pokojová rostlina je na obrázku č. Indian-ringnecked Parakeet . Episcie měděněčervená.


Šeflera dlanitolistá

Convolvulaceae (svlačcovité). Nejvíc mě překvapily . Sasanka dlanitolistá. Anemone ranunculoides. Schlumbergera truncata (syn. Zygocactus truncatus).


V až m - převislý až 1 . Ipomoea quamoclit), orlíček kanadský (Aquilegia canadensis), petúnie. Pittosporum moluccanum. Povijnice dlanitolistá. Povíjnice dlanitolistá , kvamoklit.


Australian Ivy Palm, Octopus Tree, Queensland Umbrella.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky