pondělí 30. prosince 2019

Živé kameny koupit

Košík Produkt Produkty (prázdný). Tento pin a mnoho dalšího naleznete na nástěnce Zahrada,truhlík uživatele Jana Šimková. Třešeň KAREŠOVA, BURLAT, 1300Kč. Slivoň ZELENÁ RYNGLE , JOJO , 1400Kč.


Broskvo- švestka, 2000Kč.

Meruňka Goldrich, 2Kč. Sloupovitá slivoň IMPERIAL, 2100Kč. SAMOPRAŠNÁ OBŘÍ třešen Sunburst, 229 . Tahle sloupovitá slivoň je v našem jedlém minilese druhým rokem a viditelně je u nás ráda. This dwarf plum bears fruit the . Stříhání sloupovitých ovocných stromků.


Otázka: Můžete mi poradit kdy a jak stříhat sloupovité ovocné stromky?

Imperial je pozdní samosprašná švestka určená k sloupovitému zapěstování. Dozrává začátkem září. Plody jsou středně velké, tmavě modré. Dužina žlutá, velmi . Jo, samozřejmě pravé sloupovité jsou jabloně. Proto se skvěle hodí na balkony, terasy nebo do menších zahrad.


Z dalších se ve tvaru Ballerin pěstují hrušně Diana a Saphira, třešeň – Sylvia, višně, ale i nektarinky či slivoně. Všem sloupovitým odrůdám je . SLOUPOVITÁ MERUŇKO-ŠVESTKA MIRACOSE. Kříženec japonské slivoně a meruňky. Má velké nafialovělé plody s červenou dužninou s chutí meruněk.


Konzumní zralost má švestka . PROSTOKOŘENÝ STROMEK šťavnaté švestky dozrávají cca koncem srpna, počátkem září Celkové hodnocení: samoprašná, dorůstá do m. Samosprašná nenáročná odrůda, plody středně velké , šťavnaté, menší vzrůst, větve se tlačí kolmo vzhůru. Pozdní, sklizeň v polovině . FRUCO - balené zboží.

Plodí šťavnaté a sladké švestky! Je odolná vůči Šárce-častému . Oblíbená,velkoplodá slivoň s kvalitními plody. Německá odrůda slivoně ,zraje až dnů po odrůdě Domácí. Je to samosprašná, nenáročná odrůda.


Hledáte sloupovité švestky?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky