čtvrtek 19. prosince 2019

Libeček lékařský pěstování

Queen Mary a 1x sloupovitá třešeň Victoria v nabídce za. Aktuálně najdete v našem Zahradnictví tyto druhy ovocných stromků k prodeji : Jabloň (různé odrůdy - Selena, Melrose, Lipno, Goldstar.) Jabloň sloupovitá ( Waltz, Bolero, Flamenco.) Hrušeň. Burlat, Kaštánka, Karešova, Lapins.


AMANOGAWA má úzskou sloupovitou korunu. Pravidelný jarní prodej v prodejně v Bojkovicích nadále pokračuje!

V prodeji máme také roubované ořešáky . Prodej takových to stromků připravujeme. Nabízíme k prodeji kamerunské kozy. Z dalších se ve tvaru Ballerin pěstují hrušně Diana a Saphira, třešeň – Sylvia, višně, ale i nektarinky či slivoně.


Všem sloupovitým odrůdám je . Je pravda, že uvedené odrůdy se dají pěstovat ve formě kordonu nebo štíhlého vřetene, to . Sloupovité stromky bývají daleko dražší než odrůdy s klasickým růstem.

Kvalitně zabalíme a zašleme až do . Termíny prodeje jsou: od 1. Letos jsem spíše z rozmaru koupil sloupovitou třešeň Sáru. Je vysoká nyní asi 60cm a pěkně raší téměř ze všech oček. Máte již někdo s touto odrůdou . NA PROVOZOVNĚ LZE NOVĚ PLATIT I KARTOU. Eshop je ve formě katalogu.


Třešně Kaštánka Sloupovitá třešeň Sylvia. Jabloně sloupovité Bolero, Maypole. Vážení zákazníci, na následujících stránkách bychom Vás rádi informovali o sloupovitých jabloních, o systému pěstování těchto stromků, . Na stromech se více či méně červenají sladké plody, které lákají k ochutnání.


Podívejte se, kde je to možné. Meruňka Goldrich, 2Kč. SLOUPOVITÉ TŘEŠNĚ , ŠVESTKY. Sortiment se bude během prodeje měnit!

SAMOPRAŠNÁ OBŘÍ třešen Sunburst, 2Kč. Jarní prodej bude zahájen 13. Adresa: Ovocná školka školního statku Stř. Nyní již pěstitelé v Evropě umějí vypěstovat sloupovité třešně , samosprašné chrupky a zakrslé kultivary, tudíž se nemusíte obávat, že vám na zahradě poroste příliš .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky