čtvrtek 12. prosince 2019

Roundup 360 sl ředění

Roundup 360 sl ředění

Nejlevnější herbicidy u nás s příbalovým . Roundup ničí plevel dokonale! Postřikový přípravek ve formě koncentrátu pro ředění vodou k hubení. Wyjątkowo reprezentacyjne drzewko przypominające palmy, ma bardzo . Brambory agromanualshop. Dominator je neselektivní herbicidní přípravek ve formě koncentrátu pro ředění vodou k hubení jednoletých i vytrvalých plevelů na.


Roundup 360 sl ředění

Prodám orginální 20l balení roundup 360. SL nejůčinější likvidace obtížného plevele, uřiny, keřů a pařezů. Koncetrovaný roztok k ředění.


AL kapalina k aplikaci bez ředění kapalina k aplikaci bez ředění , doposud specifickým. GLYFOGAN 4SL - cena 2KČ za litr. Kupujícím zašlu další podrobný popis ředění. CLIOPHAR 3SL , GARLON NEW, DOMINÁTOR, AURORA WG, CLINIC, COMMAND CS,.


Roundup 360 sl ředění

ROUNDUP RAPI KAPUT HARVEST, LEOPARD EC,. Barbarian Super 3(H). Decis AL je insekticidní přípravek k aplikaci bez ředění určený k ochraně. Vodnář Teleskopická tyč 1– 3cm. Agritox SL – 5ml.


Kapalina k aplikaci bez ředění , doposud specifickým kódem neoznačená. Identifikátor výrobku. Při přípravě postřikové kapaliny (při ředění a míchání) plastová zástěra nebo zástěra z pogumovaného textilu.


Roundup 360 sl ředění

Způsob ředění a návod je na obalu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky