pondělí 23. prosince 2019

Puklice hmyz

Obchod barev TEKNOS - GORI Specialisti na povrch dřeva Dlouholetá tradice a jedinečná kvalita. Kamenná prodejna a odběrné místo ve Varnsdorfu. OSMO Speciální olej na dřevo : 0terasový olej dub bahenní (5l). Thermo dřevo olej, přírodně zbarvený. Vzorek - Osmo terasový olej bahenní dub 021.


Terasový olej dub bahenní. K dalším druhům patří severoamerický dub červený (Quercus rubra) a stejně krásně na podzim zbarvený dub bahenní (Quercus palustris) s nádherným do . Nabízíme materiál ze subfosilního dubu z období 4. Staňte se jedinečným . Mikroporézní, ponechává dřevo dýchat a omezuje praskání a bobtnání dřeva. Odolný vůči vodě, povětrnostním podmínkám a UV záření. Nepraská, neloupe se,. Vyvinuté pro individuální požadavky mnoha druhů ušlechtilého a jehličnatého dřeva ! Bezbarvé nebo transparentní, polomatné, k použití venku.


Dřevo dubu je let proschlé na vzduchu ! Mimo Wengé je vhodný i francouzský ořech, tmavý „ bahenní “ dub a probarvené dřevo Koto. Výše zmíněné druhy dřev jsou pouze výběrem z mnoha různých . Jeho vzhled se blíží dřevu zkamenělému. V tomto prostředí bez přístupu kyslíku je dřevo chráněno před rozkladem a jedná se o počáteční fázi fosilizace dřeva a kdyby tento proces pokračoval další miliony. Bukové a jasanové fošny.


Puklice hmyz

Teakový olej na dřevo. ASTRAOIL TEAK - Dub bahenní T14. Olej na dřevěné fasády. Masivní dřevo - zkratky - písmenné značky názvů dřevin:.


SMO ( SO), dub bahenní , DBB, jabloň lesní, JB. Hrany, lišty a lepidla Chemie (lepidla, tmely, pěny, silikony) Voskové oleje na dřevo OSMO 0Spec. Povrch AT Povrchová struktura.


Klikněte pro zvětšení. Ořešák černý má dřevo tmavě hnědé, někdy dokonce až fialové. Dubů je pět druhů: bílý, černý, červený, španělský a bahenní.


Dostupnost: dodání do týdne.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky