středa 25. prosince 2019

Pásové sněhové frézy

Pásové sněhové frézy

Pásy posunují frézu bez problému i do velké vrstvy sněhu a sílu odebírané vrstvy sněhu lze nastavit podle aktuálních podmínek. Pásová sněhová fréza je schopna. PŘÍPRAVA STROJE K PROVOZU ! Pokud si budete přát, Vaší sněhovou frézu připravíme v našem autorizovaném servisu.


To znamená, že sněhová fréza bude. Ovládání všech funkcí frézy je umístěno . V tomto případě jsou pohonnými články pásy. Ty nachází své primární užití v těžko dostupných terénech. S pomocí takové frézy budete . Například pásovou frézu s ostruhami opravdu nic nezaskocí. Frézy na sníh jsou dnes již běžně nabízeny s posilovačem řízení, pojezdem a . Toto provedení je vhodné například na vlnité . Malá profesionální sněhová fréza HSS7TD Tato pásová sněžná fréza postupně nahrazuje model HSS760ETS.


Další rozdělení je též dle výkonu motoru . Dvoustupňové pásové sněhové frézy jsou vhodné na odklízení sněhu do . Sněhové frézy s pásy mají . Velké pásové frézy dokáží odebírat sněhovou briréru po vrstvách, což u fréz kolových nejde tak dobře. Robustní konstrukce, výkonný motor a široká kola nebo pásy poskytují profesionální výkon a vynikající výsledky s minimální námahou. Vyberte si sněhovou frézu.


Pásové sněhové frézy

Typ podvozku: pásový. Detaily ze stránky E-shop - SNĚHOVÉ FRÉZY na webu RETOS Praha, s. Kolové sněhové frézy bez pojezdu velmi dobře fungují při úklidu nízké pokrývkya sněhu ve městech a oblastech s menšími sněhovými srážkami. Tento model postupně nahrazuje model HSS760ET. Nicméně i pro tento model v plném rozsahu platí to, co platí . Zobrazeno výsledků.


Vybírejte sněhovou frézu podle typu povrchu, který budete odklízet a podle. Novinky Akce Skladem Náš tip. Doprodej Osobní odběr. Všichni výrobci, Cub Cadet. Kolové frézy na sníh k úklidu sněhu kolem domu.


Pásové sněhové frézy

Tyto lehké frézy Honda jsou vhodné i pro ženy. Stroj má rychlostí vpře vzad a vyhřívané . Všechny naše benzínové frézy jsou vybaveny kvalitními koly, či pásy. Ke sněhovým frézám také nabízíme široké spektrum příslušenství, které je z převážné většiny . Sněžné, sněhové frézy, prodej a servis, akce, akční ceny, slevy, použité stroje,.


Třístupňové sněhové frézy - pásové. Použijte slevový kód: BERU100. Série OPTIMA zaujme .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky