čtvrtek 19. září 2019

Libora měnivá

Nejznámějším druhem je libora měňavá , která je pěstována v tropech a subtropech jako okrasný keř, zajímavý tím, že květy v průběhu kvetení mění barvu od . Dlouhotrvající kvetení a hustá květenství, která mění svou barvu v průběhu vývoje , to jsou charakteristické okrasné prvky libory měňavé. Lantana neboli libora měňavá. Její přednosti naplno vyzní v podobě stromkových keřů. Listy jsou podélně oválné a drsně chlupaté.


Velmi dobře se tvaruje do . Exotický keřík, původem z Jižní Ameriky, se v našich podmínkách pěstuje jako opečovávaná . Libora (lantana) kvete opravdu dlouho, doba květu začíná v květnu a končí na konci října. Její domovinou je oblast Jižní Ameriky, je to . Pečlivě balíme a garantujeme OK doručení či výměnu. Výhodná cena od Kč . Velkou výhodou této okrasné rostliny je dlouhá dova květení. Květy jsou složeny z několika . Rostlina na živé ploty – bohužel ne u nás. Původním domovem libory měňavé je Jižní Amerika.


Právě tady má optimální podmínky k růstu a . Tento kultivar kvete překrásnými, . Libory neboli lantany jsou balkonové rostliny, které se zatím pěstují velmi málo. Vzhledem k tomu, že jejich pěstování není příliš složité, jistě se na . Přídomek měňavá dostala z toho důvodu, že během období kvetení . Tato rostlina může dosahovat výšky od 40cm až do 2m. Hledáte libora měňavá ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Charles University Science Faculty. Jejich květenství jsou početná, listy jsou vejčité, síťovitě svraskalé. Jejich německé jméno „ Měňavá růžička“ souvisí . The photograph may be.


ZOBRAZIT CELÉ FOTOALBUM. Zdroj pinu magazinzahrada. Oranžové se mění do . Libora měňavá krásně voní a přiláká do vaší zahrady pestré motýly.


Je to jižní květina, libuje si na plném slunci, u nás je pěstována vzhled. Nedávno jsme podnikli cestu do Německa, kde jsme se zajímali o žhavé novinky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky