čtvrtek 12. září 2019

Decis protech dávkování

POUŽITÍ a přesné dávkování pro váš postřikovač si vypočítejte v naší . Decis Protech okrasné rostliny 2xml. Nás tip: všechny aplikační poznámky a přesné dávkování pro váš postřikovač si vypočítejte v naší kalkulačce. Insekticidní přípravek k hubení. Nemá systémový účinek, proto je třeba, aby byly při aplikaci rovnoměrně zasaženy všechny části. Skočky na hlúbovinách, 3-5ml, dní, dávka do 4L vody, . DECIS PROTECH Monodose ovocie a zelenina.


Povolené kombinácie a poznámky: dávka do 10L vody, od začiatku výskytu,. Před vlastním ošetřením okrasných rostlin se doporučuje předem ověřit jejich citlivost k přípravku v . Pásavka zemiaková 3-5ml dávka do 4L vody, dní podľa . Dávkování : na - litrů vody, na plochu 6- 9m2. Deltamethrin, účinná látka přípravku DECIS MEGA je světlostálý syntetický pyrethroid. Proti pilatce řepkové, krytonoscům a. UKZ – decis protech r. Hubí škůdce jako dotykový a požerový jed s významným repelentním.


Proto je v návodech většinou uvedeno, že daný přípravek je možné použít v. Proto je třeba dodržovat správné používání a dávkování podle doporučení výrobce. Dávka do 10L vody na 100m2: 3–5ml . U Calypsa, které bylo ze stejné skupiny, se dávala stejná dávka proti. Discus 3x2g - 1Kč.


Jednoduché a bezpečné použití bez nutnosti dávkování. Vrtivka čerešňová, ml, 28. Kontaktný, rýchlo pôsobiaci postrek k ochrane ovocia a zeleniny proti cicavým a žravým škodcom.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky