pondělí 23. září 2019

Lerosa meruňka

Pečlivě balíme a garantujeme OK doručení či výměnu. Výhodná cena od 523 . Všechny rostliny z nabídky jsou naše výpěstky! Odolnost proti monilióze je vysoká,odolnost proti mrazu je taktéž vysoká. Středně raná odrůda, plod je střední až velký, válcovitý až tupě kuželovitý. Dužnina : oranžová, středně tuhá, jemná, velmi šťavnatá, . Plody střední velikosti, oranžové s červeným líčkem s vysokým obsahem cukru.


Na zahradě ji ale můžete pěstovat až do nadmořské výšky kolem . K nám se meruňka dostala z oblastí kolem Středozemního moře. Plody jsou středně velké, oranžové s červeným líčkem. Je to klasická meruňka nepřekonatelných chuťových vlastností. Do vyšších poloh je vhodná i odrůda Ledana, teplé a. Zraje v druhé polovině července. Má velké,kulovitě oválné plody.


Náročnost na pěstování ‎: ‎bez nároků Barva květu ‎: ‎růžová Náročnost pěstování ‎: ‎Rostlina není náročná na. Do střední Evropy se meruňka dostala z oblastí Středozemního moře. Velkopavlovická vyšší tvar. Bergeron a Veselka od 2- 3m. Prunus merunka najdete a porovnáte na Srovnanicen.


Srovnejte ceny produktů internetových. Tato meruňka je středně odolná proti houbovým chorobám, proti mrazu v . Hodí se pro přímý konzum, kompotování, mražení i sušení. Merunka odrůda Harcot, tř. Není náročná na řez . Na naše území putovala z. Původem pochází meruňka z Číny. Pokud si přejete mít velké plody, vyplatí se odrůda Lerosa.


Je to velkoplodá, velmi raná a spolehlivě plodící meruňka. Strom je středně silného růstu, snadno tvarovatelný, v plodnosti se koruna rozkládá, vytváří předčasný. Lerosa showed lower resistance of fruits to frost.


It was possible to detect a highly conclusive impact of genotype, year and blooming period. Seznam překladů: meruňka. Slovník: anglický, meruňka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky