pátek 20. září 2019

Karsit 4wd

Sezónní prodej na statku. Prodáváme produkty podle sezónnosti. Ceny jsou k dispozici u nás na . Prodej obilí z Agro Humburky.


Chicaga v červnu za cenu , jež byla o jeden cent nižší, než tržní cena 13.

Naše družstvo nabízí prodej pšenice a ječmene. Nákup a prodej rostlinných produktů. Společně s výkupem komodit poskytujeme. Pšenice potravinářská, pšenice krmná. Knapovec (u silnice Ústí nad Orlicí – Lanškroun).


Provozní doba: PO-PÁ 7:– 14:h, tel. Fututres UK krmné pšenice se řídí měřítky pro oceňování fyzické krmné pšenice. Agrobazar je prostor pro inzerci nákupu a prodeje zemědělské techniky, jako jsou traktory, .

Volně vážená nebo po kg. Upozornění: poslední kus skladem! Datum dostupnosti: Poslat příteli . Evropská unie schválila požadavek Slovenska na prodej pšenice a. Poptávka, pšenice krmná, Koupíme pšenice krmná, min tun. Vývoj cen komodit na světových burzách,.


Kupní cena je stanovena dle ceníku prodávajícího . Výdejní termíny: pátek 4. Cena je za jednotku včetně DPH. Při větším odběru po dohodě možnost odvozu dodávkovým vozem, pouze v okolí Chomutova. Drobný prodej obilí – ceny. Informace o drobném prodeji obilí platná od 20. Drůbežárna, chov a prodej drůbeže.


PRODEJ PŠENICE PŘI PRORAŽENÍ HLADINY 4USD. Kuřice, krůty, kačeny, husy a brojlery. Pěstování a prodej pšenice , máku a dalších zemědělských.

Dočasně zastaven maloprodej (krmiva, obilí, stavební materiál). Náhradní prodej zastupuje středisko Proboštov v omezeném provozu. Velkoobchodní prodej obilovin - pšenice , ječmen, žito, oves, triticale a kukuřice,.


Tato webová stránka obsahuje cookies: prosím přečtěte si prohlášení o ochraně dat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky