pondělí 11. června 2018

Starkl čáslav

ALOBAL na grilování SELAT 15m - síla 30my. V grilovací motorek pro těžší kusy masa. K motorku lze zakoupit zdroj AS 20. Zajistíme, dovezeme, ugrilujeme.


Co vyjímečného na vaši oslavu nebo párty?

Plánujete velkou rodinnou oslavu, svatbu, promoci, večírek s. Prodám velmi kvalitní nový grilovací motor na gril. Zatížení až kg,otáčky za minutu. Možno použít na grilování kýty,kuřat,krůty, masa atd. Všechny grilovaná přílohy se počítají podle počtu osob.


Společně probereme počet osob a vybereme . Sele na rožeň - Jihomoravský kraj, odkud jste kupovali? Chystáte-li oslavu, využijte catering firmy U Chasníka.

Specializujeme se na venkovní grilování. Připravujeme grilované sele či prase dle vlastní receptury. Nabízíme k zapůjčení mobilní grily v různých velikostech, se kterými si můžete sami grilovat.


Grily jsou určené na kýty, selata , kuřata, krůty či krocany podle . Podle přání ozdobíme, ještě teplé přímo z grilu sundané dovezeme na Váš stůl. Prase dovezeme na předem domluvené místo a čas. Přijedeme k Vám s kompletní výbavou na grilování selete , ogrilujeme dozlatova selátko, ořežeme přímo z grilovací pece, nakrájíme či celé grilované sele. Takto předpřipravené sele se už nemusí dosolovat ani jinak upravovat, tak že je vše připraveno přímo pro grilování.


Gril na sele , jehně nebo kýty s kvalitním motorem s převodovkou na 230V. Gril má topeniště vzadu se silným roštem, přívod… Praha-Kunratice. Sele se před samostatným pečením nakládá do nálevu, nálev se většinou skládá ze svařené.


Festival chutí na BVV v Brně se koná dne 23. Buchlov – Desítky aut se slovenskými poznávacími značkami zaparkované na louce pod hradem Buchlovem. Vozidla z Brna , středních Čech, . Systém multifunkční jehle umožňuje grilování selat , kýty, kuřat, krůty a pod.


Odeslat příspěvek Napsal: 4. Aby byl výsledek dokonalý, je třeba nepodcenit ani samotné grilování.

Gril vždy umístěte tak, aby vítr . Grilované sele u mě,se vším všudy. Jak ugrilovat skvělé sele ?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky