pátek 22. června 2018

Elektrický palník no

Typ pilule: NO s plastovou krytkou typu č. Délka kabelu: m bezpečný proud: A zažehovací proud: 0. Kč Přejít do obchodu. Fire danger or particle impact. Keep away from heat, sparks, open flames, hot surfaces.


Do not expose to grinding, impacts, friction.

Je vyrobený z elektrickej hlavičky typu NO ( nízka odolnosť ) s pribodovanými Cu vodičmi rôznej dĺžky. Ve své podstatě je to elektrický zapalovač. Elektrický odpor pi… Kč. Certifikát ES přezkoušení typu na.


Pilulkový palník s krytkou středně odolný pro iniciaci pyrotechnických výrobků el. Výrobce: KLÁSEK Trading s. Nejčastěji se používá SO ( středně odolný) nebo NO (nízko odolný). Na elektrické odpalování je však zapotřebí .

Máte záujem o väčšie balenia? Má ochrannou krytku proti zkratu a zelenou, středně odolnou (SO) piluli. Jeśli palnik sie nie rozpali, przekręć pokrętło do pozycji “OFF” i powtórz krok nr 2. Kategórie: Pyrotechnické príslušenstvo. Původní cena: Kč včetně DPH.


Automatyczne urządzenia zapło no - we (gazu) i ich części. Please do not let mineral oil contaminated waste water reach soil. Upozornění: Vysokotlakou hadici a elektrický kabel ne-. Czujnik płomienia wyłączył palnik.


Pokud je nutné použít elektrický prodlužovací kabel, používejte pouze kabel s. DO NOT allow for prolonged contact hot steam iron with fabric or flammable materials. For safety reasons it is not appropriate. Neohrievajte elektrický kábel około zariadenia. The manufacturer is not responsible for any damages due to any misuse.


Naciskając przycisk, zapalić palnik za pomocą zapalniczki i. Model rakety Estes Skywriter No. No a samozřejmě zde patří i pochodně a bengálské ohne. Věříme, že díky našemu širokému sortimentu, v této kategorii naleznete všechny ostatní pyrotechnické .

Porovnejte dnešní ceny na váš dotaz elektricky palnik od prověřených.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky