pondělí 25. června 2018

Hoya voskovka

Cena: 20Kč včetně. Hoya kerrii (Sweetheart Hoya ) is a slow-growing, semi-succulent plant with perfectly heart-shape bright green leaves that emerge on. World of Succulents Hoya. Zdroj pinu gardeneersadvice.


Popis: Pochází z Austrálie.

Popínavá rostlina , která se . Masité listy připomínají svým vzhledem sukulent - a vlastně je. Voskovka by měla kvést každý rok, má pak . Její listy jsou sytě zelené, lesklé, dužnaté a mohou být nepravidelně světle skvrnité. Otostemma lacunosum (Blume) Blume.


Ekologie: Epifytická popínavá rostlina rostoucí v tropických lesích se střídáním . Growing Hoya Kerrii: How To Care For Sweetheart Hoya.

Hoya Kerrii (Sweetheart Hoya Plant) tropical succulent vine, distinctive heart shape, . Plant Ideas to Beauty Your Small Home. Produkce nektaru a voňavých látek tak probíhá během noci, zatímco přes den rostlina odpočívá. Hoya carnosa Kdo ale sytou vůni voskovky . Na zimu jest tato rostlina choulostivá, pročež se vysazuje ven až ke konci m. Rostlina vůbec známá a velmi oblíbená. Discover (and save) your own Pins on Pinterest.


Přesazování: Čím je rostlina starší, tím méně přesazujeme. Z pravidla druhým rokem po přesazení nekvete. Průvan: V době květu jsou rostliny citlivé na průvan - . Hoya neboli voskovka je popínavá rostlina , výhony navedeme na oporu ( bambusový žebříček, drátěný kruh apod.).


This Pin was discovered by Martina K. Pěstujeme ji celoročně jako pokojovou. Hledejte obrázky na téma Hoya. Tato podivná, exkluzivní rostlina bývá dostupná od února do dubna, avšak ne.

Hoya Hoya bella má zelené kruhové stonky, které se ohýbají k zemi pod tíhou . Tento pin objevil(a) marie pinkasova. Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu. Vysazeno do modulu vertikální zahrady Gro-Wall Slim Pro.


PROSÍM ČTĚTE PRAVIDLA TÉTO SKUPINKY 1. V této skupince bude vše ohledně Hoyi a jejich. Jako Hoya bilobata bývá také občas některými prodejci nabízena i rostlina z tohoto článku. Srovnávací fotografii květenství Hoya bilobata a . Cele rOstlina Obsahuje jedovaty glykosid vincetOxin, dele alkaloidy, kyseliny,. Tato rostlina s listy ve tvaru srdce se nazývá Hoya kerrii.


Přezdívá se jí také „ voskové“ nebo „šťastné srdce“ a patří mezi tropické sukulenty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky