pondělí 18. června 2018

Ozdobnice čínská

Okrasná tráva ozdobnice vynikne na zahradě jako solitéra . Má sytě zelené tenké listy s tenkým bílým proužkem a tvoří husté kompaktní trsy. Naše cena bez DPH ‎: ‎5Kč Naše cena s DPH ( ) ‎: ‎6Kč Bambusy a trávy - Havlis. Mezi zahradními i bytovými designéry je tato odrůda ozdobnice čínské ve velké oblibě.


Velice oblíbený druh okrasných travin, lidově nazývaný čínský rákos.

Pečlivě balíme a garantujeme OK doručení či výměnu. Výhodná cena od 199 . Asie, Evropy i ostatních světadílů. Překvapivě dobře si poradí s jílovitou půdou, . Nová vysoká ozdobnice se širokými zelenými listy s výraznými bílými pruhy. Pěkné podzimní vybarvení!


Dorůstá výšky do m. Miscanthus sinensis Gracillimus - ozdobnice čínská.

Kultivar zajímavý svým zbarvením listů, které jsou . Ozdobnice čínská ´Zebrinus´. Původní domovinou této rostliny . Prairie Dropseed Seed (Sporobolus heterolepis) Light: Full Sun Soil: San Loam Moisture: Dry, Medium Benefits: Birds, Deer Resistant Height: Blooms: Aug, . Rodinné zahradnictví v Oticích se zásilkovým prodejem. Základní druh má vzpřímené , mírně převislé listy a stébla. Klasy jsou chlupaté a velmi bohaté, připomínají . Chtěla jsem se zeptat,jestli máte doma někdo ozdobnici čínskou a jestli vám už obrůstá. Nevím,jestli mi vymrzla nebo je na ní ještě čas.


Vysoká trsovitě rostoucí travina. Plantae - rostliny oddělení Magnoliophyta - rostliny krytosemenné třída Liliopsida - rostliny . Pěstuje se hlavně jako nádherná . Květenství je složeno z lat, které jsou stříbřitě purpurové. Cosmopolitan dorůstá výšky kolem metrů.


Vytváří trsy širších zelených listů s podélnými . Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.

Nově přehlednější a rychlejší. Máte zájem o tento strom? Květní laty narůžovělé. Listy úzké, stříbrné. Stanoviště, stanovištní okruh: půdy výživné a .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky