čtvrtek 21. června 2018

Fiskars nůžky na větve

Fiskars nůžky na větve

Potřebujete zkrátit větve na Vaší zahradě? Doručíme do hodin. Nezáleží na tom, jaké pěstujete stromy, nebo jak mají silné větve – můžete si být jistí, že pro vás máme nůžky , . Univerzální nůžky pro střih větví i keřů představují účinného pomocníka na každé zahradě. Disponují otočnou hlavou, délkou metru a hodí se pro větve o . Kvalitní ruční zahradní nůžky na větve , živý plot a trávu značek FISKARS , EXTOL Premium, HECHT a jiné. Vlastnosti nůžek na větve , S antiadhezním nátěrem.


Fiskars nůžky na větve

Střih větví do průměru, mm. Vnější délka, 5mm. Pomohou vám prostříhat větve ve . Unikátní převod PoweGear zvyšuje střižný . Dvoučepelové teleskopické nůžky určené ke snadnému střihání živých větví.


Nastavitelná délka držadel zaručuje optimální dosah. Hlava je vyrobena z vysoce. Fiskars nůžky dvouruční na silné větve. Nůžky na silné větve převodové s hákovou hlavou střední velikosti.


Fiskars nůžky na větve

Díky patentovaným převodům PowerGear mají nůžky až 3x větší stříhací výkon. Spodní čepel ve tvaru háku spolehlivě podrží větev při střihu. Velký výběr naleznete online na BauMax. Nůžky jsou vhodné pro stříhání slabších i silných větví.


Díky teleskopickým rukojetím s nimi snadno . Středně velké účinné nůžky na silné větve pro prostřihávání stromů a keřů na . Menší ale účinné nůžky na silné větve pro prostřihávání stromů a keřů na . Velké účinné nůžky na silné větve pro prostřihávání stromů a keřů na zahradě. Až 3x větší stříhací výkon s patentovaným převodovým mechanismem . Popis Nůžek na silné větve převodových, dvoučepelových, s hákovou hlavou L FISKARS PowerGear: Pro stříhání velmi silných čerstvých větví. Odshora: dvoje stabilní ruční nůžky, teleskopické nůžky na větve od firmy Wolf,.


Fiskars nůžky na větve

Doprodej - poslední kus! Nůžky na přesné střihání silných živých větví PowerGear převodové s hákovou hlavou. Masivní nůžky speciálně navržené pro snadný střih silných a suchých větví.


Teleskopické nůžky na větve.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky