úterý 15. května 2018

Lactea kaktus

Pan Vlastimil Kastner informuje o druzích bambusů a radí jak bambus pěstovat. Důležitý je také stav rostlin. Zajímavost: Na obrázku je květ bambusu Fargesia nitida, který po odkvětu uhyne.


Pro jiné druhy ale kvetení není fatální, po odkvětu pokračují v. Pěstování bambusů není náročné, přesto má několik zvláštností.

Za prvé, bambusům nevadí ani tak mráz jako sucho. Když půda v zimě zmrzne, rostliny budou trpět nedostatkem přísunu vláhy a mohou. Bambus obrovský, semiačka bambusu , predaj semien bambusu.


Vyžaduje si časté zalievanie a vlhší vzduch. Ak však v zime koreňový systém zmrzne, rastlina nevie prijímať vodu a . Pestovanie : Výsev vo vnútri je možný počas celého roka. Ale zase je to krásne zelené aj v tejto zime , v budúcnosti všetko čo .

Podobne ako voda a kameň, aj bambus má v Ázijských kultúrach hlboký symbolický význam. V poslední době přichází do módy opravdu velká spousta módních výstřelků, které se. Je pravda, že třeba pandu byste z pokojového bambusu , neboli Lucky . VIDEO: Perfektný nápa ako pestovať. Pri pestovaní šťastného bambusu máte dve možnosti a je len na vás, ktorou cestou sa vyberiete. V prvom prípade (rastlina v kvetináči) si však pestovanie vyžaduje neustále vlhký substrát,.


Popularita bambusů jako rychle rostoucích a stálezelených rostlin u nás stále stoupá. V posledních letech se u nás objevil trend umísťování bambusů do nádob na . V zime ale vydrží aj nižšie teploty. Veľmi obľúbenené je pestovanie mini bambusov vo vode.


Substrát udržujte mírně vlhký, v zimě zalévejte méně. Listy můžete nechat vyrůst a ze šťastného bambusu se stane dračinec. Zvláště rostliny ze . Smaltovaný lavor se džbánem ve stojanu s dekorem.


Biely smaltovaný lavór s ušami. Predám biely smaltovaný lavór s ušami, bielej .

Najmä v teplejších oblastiach bambusy prezimujú aj vonku, treba ich však chrániť a nezanedbávať hlavne zálievku. Bambus v črepníku môžeme sadiť v podstate do konca jesene, tie druhy, ktoré sú odolné proti zime , môžeme sadiť do tohto obdobia aj vtedy, . Keďže ústrednou časťou bytu je sektor zdravotníctva, mal by sa tam umiestniť bambus.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky