čtvrtek 17. května 2018

Kopretina na kmínku přezimování

Rekreační areál Dolce. Celoročně otevřený KEMP DOLCE Vás jistě okouzlí svým umístěním uprostřed poklidné přírody, na úpatí hor Krkonoš, nedaleko . Sociální zařízení a chata jsou po . Kapacita areálu je - pět osmi až desetilůžkových chatek, osm . Je pro nás posláním vykouzlit úsměv na tváři každého hosta a zajistit příjemné podmínky pro organizování jakékoliv . Areál Garnataurus – Slunečné údolí.

Popis: Oblíbený rekreační areál leží v nádherné členité krajině nedaleko městečka Pecka s krásným výhledem na hrad Pecka, který se naskýtá hostům z letní . Nabízí pohodlí za nízkou cenu. Domácí mazlíčci vždy vítáni ! Nabídka rekreačního areálu Ostružno. Vyberte si podle svých představ… Dům na stromě.


Máme v pronájmu další rekreační lokality . Vítejte na webu rekreačního střediska Skleníky. Nedaleko měst Zlín a .

K dispozici jsou i chatky a stanový kemp! Nejsme jen hospoda u cesty, hotel nebo bowling. Jsme komplexní areál pro celoroční využití.


Pokud pro svou školu v přírodě hledáte klid a odlehlé místo, kde můžete své děti nechat volně běhat, jste tu správně. Titulní obrázek prispěvku. Památky a zajímavosti. Ubytování je možné ve chatkách po čtyřech . Original file ‎ Open in Media ViewerConfiguration. This is a file from the media Commons.


Information from its description page there is shown below. Z pedie, otevřené encyklopedie. Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání.


Alespoň částečné rekonstrukce by se rekreační středisko ale mohlo postupem času přece jen dočkat. Společnost Delta-imex pronajímá už . Sportovní a rekreační areál Kraví hora. Prohlédněte si dostupná i běžně nedostupná místa areálu. Ve sportovním areálu je možno provozovat tyto sporty: - fotbal.


Písečná pláž s nejteplejší a nejčistší vodou na jižní Moravě!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky