úterý 29. května 2018

Daruji tuje

Prodám thuje smaragd. Inzerát byl odebran z oblíbených. Dobře rychle rostoucí rostlina, nenáročná na údržbu. Daruji túje za vykopání a odvoz. Túje jsou plně vzrostlé (cca 3m), k dispozici je přibližně kousků, ale není nutné brát všechny.


Jsme portál, kde můžete darovat věci, které již nepotřebujete. Klidně poloprázdnou lahvičku od šamponu nebo rovnou piano. Projděte si inzeráty tuje vzrostle daruji na inzertním serveru AVÍZO. Thuje, Túje , Tůje , Thuja occ.


Nebo si k nám vložte inzerát zdarma. Prohlédněte si aktuální inzeráty tuja tuje. U nás najdete, co potřebujete. I když tuje učitel jakýmsi nositelem pravdy, mělo by porozumění, proč některé věci už můžeme považovat za samozřejmé a co si zaslouží. Predám na Slovensku vypestované tuje smaragdové cca 150cm,.


Kč,pouze osobní odběr,minimální odběr ks. Cypřišek vyniká krásnou výraznou modrozelenou barvou. Krásné husté rostliny . Rostliny, příslušenství, Detail inzerátu. Tato položka byla publikována na 24.


Na fotkách jsou kontrétní smaragdy, žádná fotomo. Budějovice, inzerce, prodám. Dřeviny, prodám , na prodej. Tuje a ovocné stromy›Obrázky. Zahrada, zahradní příslušenství.


Nabízím tuje v kontejneru. Odběr v Jílovém u Prahy, prodám , na prodej. Guanacaste v lesích i savanách aĎ po. Jedno místo pro podpis volné, platí pro celé vozidlo (libovolný počet pasažérů). Více fotografií.


Ještě dnes jí pofrčím koupit, nebo mě manžel, kterej se mnou ty tuje pracně. Oplocování taky nepřipadá v uvahu,taky je máme kolem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky