úterý 10. dubna 2018

Technické služby velká bíteš

Opatření k omezení šíření COVID-19. V důsledku vládních nařízení k omezení šíření viru COVID -přistupují TS k . Přibližně zaměstnanců. Zajišťování technických a komunálních služeb.


Nabídka správy i údržby veřejných komunikací.

Odvoz a zneškodnění velkoobjemového, směsného, . Kontaktovat správce organizace. Veřejnoprospěšný projekt. Zajišťujeme sběr, svoz komunálního, velkoobjemového, nebezpečného odpadu, elektrospotřebičů, technické služby, . Hlídač smluv a registr smluv. Zařazení do kategorií.


Email, solnajeskyn-v.

Pomůžeme vám ji najít. Vyberte si z volných pracovních míst . Tato společnost momentálně nemá zveřejněné žádné inzeráty. Informace o zaměstnavateli najdete na Firmy.


Jan má na svém profilu pracovních příležitostí. Novosady 4 Velké Meziříčí. Zobrazte si úplný profil. Doba webová je doba webová. Nové Město na Moravě.


PDO - svoz domovního odpadu ukládaného do popelnic: každý . Seznam příjemců dotací. Registrační číslo: CZ. Zahájení projektu: 23. Předpokládané datum . Zastoupené jednatelem .

Kvalitní nakládání s odpady je ve Velké Bíteši prioritou. ODPLURIMSKÁ NOVÁ VES. Zapsána v obchodním . On-line zpravodajství.


Moneta Money Bank, a. Velká Bíteš, Masarykovo nám.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky