čtvrtek 19. dubna 2018

Rakytník plod

Je to najpočetnejšia . Výber toho najlepšieho sortimentu zo stredných a nízkych ozdobných tráv a ich zaujímavé kombinácie s trvalkami. Nájdete medzi nimi druhy vhodné nielen pre . Nabízíme skalničky a trvalky, letničky, byliny, trávy a okrasné keře. Popis: Japonská nízká trsnatá okrasná tráva , výrazně červeně zbarvená. Okrasné trávy sú výborné trvalky pre docielenie dokonalého jesenného efektu v záhrade. Odľahčia každý priestor, sú jemné a vzdušné, vysoké i nízke a rôznych.


Rakytník plod

V neformálních výsadbách se tráva nádherně vyjímá ve spo- lečnosti nízkých dřevin,. Nízké trávy , zejména oblíbené kostřavy a různé ostřice ponecháme volně v trsech bez zvláštní péče. Lze si vybrat mezi téměř padesáti druhy, které naši zimu přežívají, od nízkých , sotva půlmetrových trsů až po čtyřmetrové se stébly o průměru několik centimetrů. Vzhledově úplně odlišnou skupinou trvalek jsou okrasné trávy. Některé malé, nízké bývají stálezelené a ty můžeme chránit chvojím.


V zahradách jsou nápadné. Jarní řez okrasných travin provádíme nejlépe v březnu. Tyto většinou nízké trávy jen důkladně očistíme a hrabičkami vyčešeme stébla, které . Kostřava sivá je jednou z oblíbených nízkých trav tvořících pěkné bochánky.


Rakytník plod

Vhodné do okrasných zahra skalek i nádob. Tyto rostliny si nás získaly svojí neotřelou krásou. Tvoří pravidelné nízké trsy. Oceňujeme na nich zvláště jejich nízké nároky, rychlý růst, jemnou texturu a nevšední vzhled i . METLICE TRSNATÁ Deschampsia caespitosa Okrasná tráva Sazenice.


KOSTŘAVA MEDVĚDÍ Festuca scoparia Trvalka, skalnička – okrasná tráva Sazenice. Komule Davidova nízká - Buddleja davidii WHITE BALL SAZENICE. Nenechte se mýlit nízkými nároky trav na stanoviště. Minimální péče také neznamená, že jsou určeny pouze do suché zeminy na plné slunce. Tradičné i netradičné okrasné trávy rôznych farieb za skvelé ceny.


Rakytník plod

Vyberte si z našej pestrej ponuky a nakupujte už dnes. Rýchle dodanie, skvelé ceny, kvalitné. Ještě před rašením je třeba zimní ochranu travin odstranit.


Vysoké traviny seříznete nízko u země. Na silná stébla rákosových trav nebo ozdobnic .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky