čtvrtek 19. dubna 2018

Motorova pila

Letos je tomu let, kdy Andreas Stihl založil ve Stuttgartu firmu na výrobu motorových pil. Již let jsou motorové pily STIHL nejprodávanější značkou na světě . Projděte si inzeráty prodam motorovou pilu na inzertním serveru AVÍZO. Nebo si k nám vložte inzerát zdarma. Motorová pila MS 3Stihl profesionální o výkonu 3. Motorové pily VeGA TCS Professional nabízí vysokou kvalitu všem náročným .

Pila je nová, nepoužitá. Mnohostranná, robustní pila s benzinovým motorem 6kW s . Lehká a výkonná motorová pila Husqvarna 1pro neprofesionální použití, kterou lze velmi snadno nastartovat a. Vykon kW,objem ccm. Prodám nevyužitou motorovou pilu.


Velice silná,rychlá,výkonná pila. Dekompresor, serizovatelne čerpadlo, magnesiove . Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď. Bazar motorových pil.

Elektrické, akumulátorové, benzinové motorové řetězové pily pro běžné hobby i . Dům a zahrada - Motorova pila bazar. Vybírejte z 2inzerátů. Lehká motorová pila pro speciální aplikace Použití pro výškové práce je možné pouze . Všechna práva vyhrazena. Inzeráty motorova pila.


Bezplatná inzercia, motorova pila. Vyberte si z množstva ponúk. Nová pila - vystavená na prodejně. Jedná se o vystavený sortiment na ukázku. Bez originálního obalu.


Ty bazary tady Mach se Studničkou prošli jeden po druhém a chytli se až v pátém ,. V seznamu byla zaškrtnutá motorová pila , kterou tu koupil Vilém Brodský, . Vyhledávání slova motorova pila , v našem bazaru. Zobrazeno 0-inzerátů z 36. NAREX záruka spokojenosti a kvality.


E-shop cena 9R motorová pila se pohybuje od Kč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky